Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γνωρίστε 11 εισηγμένες στο ΧΑΚ

H έναρξη της Κοινής Πλατφόρμας μεταξύ του Χ.Α. και του ΧΑΚ διευρύνει το φάσμα των επιλογών των Ελλαδιτών επενδυτών, θεσμικών και ιδιωτών. Το euro2day.gr παρουσιάζει τα πορτρέτα έντεκα εισηγμένων εταιριών στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, όπως αυτές παρουσιάστηκαν στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, σε εκδήλωση που οργάνωσε η Τράπεζα Κύπρου με τίτλο ”Κοινή Πλατφόρμα και Κυπριακές Εταιρίες”.

Γνωρίστε 11 εισηγμένες στο ΧΑΚ
Η ”ακτινογραφία” έντεκα εισηγμένων εταιριών στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, όπως αυτές παρουσιάστηκαν στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, σε εκδήλωση που οργάνωσε η Τράπεζα Κύπρου με τίτλο ”Κοινή Πλατφόρμα και Κυπριακές Εταιρίες”.

* Δείτε στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό” τις παρουσιάσεις έντεκα κυπριακών εταιριών που είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου.

H έναρξη της Κοινής Πλατφόρμας μεταξύ του Χρηματιστηρίου της Αθήνας και του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου διευρύνει το φάσμα των επιλογών των Ελλαδιτών επενδυτών, θεσμικών και ιδιωτών.

Οι υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης που παρουσιάζει η κυπριακή οικονομία, η επικείμενη ένταξη της λίρας στη ζώνη του ευρώ από την 1η Ιανουαρίου του 2008, αλλά και ο καταιγισμός των deals που κυοφορούνται, δημιουργούν θετικές προοπτικές για το κυπριακό χρηματιστήριο.

Ωστόσο, προαπαιτούμενο της επένδυσης είναι η γνώση των εισηγμένων εταιριών, της οικονομικής κατάστασης και των προοπτικών τους, προκειμένου αυτά να συγκριθούν και να συσχετιστούν με τις εκάστοτε αποτιμήσεις των εταιριών.

Το Euro2day.gr δημοσιεύει σήμερα τις ”ακτινογραφίες” των παρακάτω έντεκα εισηγμένων εταιριών, όπως αυτές παρουσιάστηκαν στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών της Ελλάδας τον Δεκέμβριο στη Λευκωσία, σε εκδήλωση που οργάνωσε η Τράπεζα Κύπρου με τίτλο ”Κοινή Πλατφόρμα και Κυπριακές Εταιρίες”.

Οι έντεκα παρουσιάσεις

* Τράπεζα Κύπρου

* Marfin-Popular Bank

* Louis

* Cyprus Trading Corporation (CTC)

* Shareling Financial Group (SFS)

* Logicom

* Tsokkos Hotels

* Ζορπάς

* Options-Cassulides

* Ermes Department Stores

* Woolworth

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v