Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΘΕ: Οδηγίες και... ευκαιρίες για νέους επενδυτές

Τα πλεονεκτήματα των λεγόμενων ”συλλογικών επενδύσεων” περιγράφει η ειδική έκδοση της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών που κυκλοφόρησε αυτές τις ημέρες. Οδηγίες, πληροφορίες για τις ευκαιρίες και τους κινδύνους, αλλά και συμβουλές προς νέους επενδυτές.

ΕΘΕ: Οδηγίες και... ευκαιρίες για νέους επενδυτές
* Δείτε στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό” ολόκληρο το ενημερωτικό φυλλάδιο της ΕΘΕ

Επαγγελματική εμπειρία στη διαχείριση των κεφαλαίων, περισσότερος ελεύθερος χρόνος, πλήρης και έγκαιρη ενημέρωση για την πορεία των επενδύσεων είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα της επένδυσης σε Αμοιβαία Κεφάλαια, όπως παρουσιάζονται στην ειδική ενημερωτική έκδοση που κυκλοφόρησε η Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.

Περιλαμβάνονται αναλυτικά πληροφορίες για κάθε τύπο Αμοιβαίου Κεφαλαίου, αλλά και για τα έξοδα και τις χρεώσεις με τις οποίες θα επιβαρυνθεί ο ενδιαφερόμενος.

Ακόμα, στην ειδική έκδοση της ΕΘΕ περιλαμβάνονται πληροφορίες για τους κινδύνους που αναλαμβάνει ο επενδυτής, καθώς και ένα πολύ χρήσιμο λεξιλόγιο των εταιριών επενδύσεων.

Θα βρείτε ακόμη σημαντικές πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας των ΑΕΕΧ, συγκριτικές πληροφορίες για τους κανονισμούς που διέπουν τη λειτουργία τους καθώς και εκείνη των Αμοιβαίων Κεφαλαίων, αλλά και πληροφορίες για τις Ανώνυμες Εταιρίες Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία και τις Ανώνυμες Εταιρίες Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών.

Ξεχωριστή αναφορά πρέπει να γίνει στο τμήμα της ενημερωτικής έκδοσης που αναφέρεται στους νέους επενδυτές. Εκεί εξετάζονται τα προνόμια που ενδεχομένως θα έχουν οι νεότεροι σε ηλικία επενδυτές, ενώ σε αυτούς απευθύνονται και συμβουλές για την ανάμιξή τους με τον χώρο των συλλογικών επενδύσεων.

* Δείτε στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό” ολόκληρο το ενημερωτικό φυλλάδιο της ΕΘΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v