Πρότζεκτ «crypto» από Τραμπ: Αφήνουμε πίσω τις ξεπερασμένες τράπεζες

Εδωσε ελάχιστες λεπτομέρειες για το σχέδιο, που ονομάζεται World Liberty Financial, του οποίου θα ηγούνται οι γιοι του, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και Έρικ Τραμπ. Θα το παρουσιάσει τη Δευτέρα.

Πρότζεκτ «crypto» από Τραμπ: Αφήνουμε πίσω τις ξεπερασμένες τράπεζες

Ο Ντόναλντ Τραμπ θα ανακοινώσει την έναρξη ενός νέου πρότζεκτ ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων τη Δευτέρα, καθώς ο πρώην πρόεδρος σφίγγει τις σχέσεις του με την κοινότητα των κρυπτονομισμάτων δύο μήνες πριν από τις εκλογές.

«Αγκαλιάζουμε το μέλλον με τα crypto και αφήνουμε πίσω μας τις αργές και ξεπερασμένες μεγάλες τράπεζες», δήλωσε ο Τραμπ σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο X την Πέμπτη.

Οπως μεταδίδουν οι Financial Times, έδωσε ελάχιστες λεπτομέρειες για το σχέδιο, που ονομάζεται World Liberty Financial, του οποίου θα ηγούνται οι γιοι του, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και Έρικ Τραμπ.

Ο Τραμπ, ο οποίος κάποτε χλεύαζε τα κρυπτονομίσματα ως «μια καταστροφή που περιμένει να συμβεί», έχει χτίσει στενότερους δεσμούς με μια κοινότητα που διαθέτει σημαντική οικονομική δύναμη πυρός σε αυτόν τον εκλογικό κύκλο.

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος θεωρείται από τους περισσότερους επενδυτές κρυπτονομισμάτων ως πιο συμπαθής προς τον κλάδο από την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v