Reset στις σχέσεις με εταιρείες crypto θέλει η Κάμαλα Χάρις

Σφαγή για ψηφοφόρους από τη δεξαμενή των κρυπτονομισμάτων. Η ομάδα της θέλει να βελτιώσει το κλίμα μετά την κριτική που άσκησε ο τομέας στην κυβέρνηση Μπάιντεν. Στενές σχέσεις θέλει και ο Τραμπ, μιλάει σε συνέδριο κρυπτονομισμάτων.

Reset στις σχέσεις με εταιρείες crypto θέλει η Κάμαλα Χάρις

Οι σύμβουλοι της Κάμαλα Χάρις προσέγγισαν κορυφαίες εταιρείες κρυπτονομισμάτων για να «επαναπροσδιορίσουν» τις σχέσεις μεταξύ του Δημοκρατικού κόμματός της και ενός τομέα που έχει αποδειχθεί σημαντικός υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, του αντιπάλου της για την προεδρία των ΗΠΑ.

Οπως μεταδίδουν οι Financial Times, μέλη της ομάδας της έχουν έρθει σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σε εταιρείες κρυπτονομισμάτων για συνάντηση τις τελευταίες ημέρες, δήλωσαν τέσσερις άνθρωποι με γνώση του θέματος. Αυτές περιλαμβάνουν το κορυφαίο ανταλλακτήριο Coinbase, την εταιρεία stablecoin Circle και τον όμιλο πληρωμών blockchain Ripple Labs, είπαν δύο από τα άτομα.

Το γραφείο της αντιπροέδρου και η προεκλογική εκστρατεία της Χάρις αρνήθηκαν να σχολιάσουν. Η Ripple και η Coinbase αρνήθηκαν να σχολιάσουν. Η Circle δεν ανταποκρίθηκε αμέσως σε αίτημα για σχολιασμό.

Την ίδια ώρα, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων και πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ απέρριπτε κάποτε τα κρυπτονομίσματα, χαρακτηρίζοντάς τα «απάτη». Τώρα, είναι ο κύριος ομιλητής ενός από τα μεγαλύτερα συνέδρια του κλάδου.

Ο Τραμπ, ο οποίος έκανε το παραπάνω σχόλιο το 2021, θα μιλήσει σήμερα Σάββατο, την τελευταία ημέρα του τριήμερου συνεδρίου Bitcoin 2024 στο Νάσβιλ. 

Το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα προσπαθεί να προσελκύσει ψηφοφόρους από τη δεξαμενή αυτή υποσχόμενο πιο ήπια ρύθμιση του κλάδου, συνδέοντας έτσι ένα νόμισμα που δημιουργήθηκε για να παρακάμψει την κυβέρνηση με ένα μεγάλο πολιτικό κόμμα των ΗΠΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v