Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επενδύστε στη γνώση του νέου ψηφιακού χρήματος

Δεύτερη χρονιά επιτυχίας για το Institute of Digital Finance. Οι 5 θεματικές ενότητες του εκπαιδευτικού προγράμματος. Έναρξη στις 18/10/2023.

Επενδύστε στη γνώση του νέου ψηφιακού χρήματος

Ποιος θα το έλεγε πως θα υπάρξει στην Ελλάδα πτυχίο αναγνωρισμένο από το κράτος, και μάλιστα με διεθνή αναγνωρισιμότητα, το οποίο πιστοποιεί την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία πάνω στον επενδυτικό χώρο και την τεχνολογία των κρυπτονομισμάτων!

Κι όμως, πέρσι ξεκίνησαν οι πρώτοι σπουδαστές, οι οποίοι αποφοίτησαν και πλέον είναι οι πρώτοι πτυχιούχοι, μέσα από ένα ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Institute of Digital Finance (indifi.gr), το οποίο με τη συνεργασία του Euro2day.gr κάλυψε με επιτυχία ένα μεγάλο κενό στην εκπαίδευση γενικά και την κατανόηση του χώρου της ψηφιακής οικονομίας ειδικά.

Τι καθιστά αυτή τη σχολή μοναδική; Ότι παρέχει γνώσεις που χρησιμεύουν στην πράξη, όχι μόνο θεωρητικές πληροφορίες. Δεν είναι όπως τα σεμιναριακού τύπου μαθήματα που προσφέρουν κάποια (ελάχιστα) πανεπιστήμια, τα οποία έχουν ενδεχομένως πολύ αξιόλογη αλλά αποκλειστικά ακαδημαϊκή θεωρία.

Το εκπαιδευτικό του πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με στόχο να μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι, χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες χρηματοοικονομικές γνώσεις ή άλλο ακαδημαϊκό υπόβαθρο. Σκοπός είναι να μπορεί ο σπουδαστής να αναγνωρίσει τις μεγάλες ευκαιρίες αλλά και τους κινδύνους σε αυτή τη νέα κατηγορία περιουσιακών στοιχείων. Τα μαθήματα καλύπτουν κάθε πτυχή του χώρου των crypto (εκτός από τον προγραμματισμό).

Στις 5 ενότητες του προγράμματος διδάσκουν συνολικά 32 καταξιωμένοι, αναγνωρισμένοι εισηγητές, με πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία, πάνω στον πιο συναρπαστικό οικονομικό και τεχνολογικό τομέα της εποχής μας. Μάλιστα από φέτος θα διδαχτούν μαθήματα σχετικά με την αξιοποίηση των εφαρμογών της τεχνητής νοημοσύνης (Artificial Intelligence - AI).

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διαρκεί ένα ακαδημαϊκό έτος (18 Οκτωβρίου - 5 Ιουλίου) και περιλαμβάνει τις εξής 5 ενότητες:

  • Εισαγωγή στο Bitcoin, το Blockhain και την Τεχνητή Νοημοσύνη (46 ώρες).
  • Διασφάλιση Ιδιωτικότητας και Προστασία Ψηφιακών Δεδομένων (46 ώρες).
  • Διαδικτυακό Mάρκετινγκ, NFTs και Metaverse (46 ώρες).
  • Ξεκλειδώστε τον Κόσμο των Altcoins (60 ώρες).
  • Ολοκληρωμένος Επενδυτικός Οδηγός για Κρυπτονομίσματα (64 ώρες).

Υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης και πιστοποίησης στην κάθε ενότητα ξεχωριστά. Τα μαθήματα διεξάγονται απογευματινές ώρες, 3 φορές την εβδομάδα: είτε διά ζώσης στις σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας, οι οποίες είναι εξοπλισμένες με οπτικοακουστικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας στην έδρα της σχολής (Αμπελόκηποι), είτε εξ αποστάσεως από τον χώρο σας με απευθείας σύνδεση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, laptop ή ακόμα και κινητό τηλέφωνο (live streaming), με τη διαδραστική συμμετοχή του εκπαιδευόμενου. Στην περίπτωση που χαθεί κάποιο μάθημα, θα αποστέλλεται μαγνητοσκοπημένη η διάλεξη.

Επενδύστε στο μέλλον και σε μια ανατρεπτική τεχνολογία αιχμής, στην εξέλιξη του ίδιου του χρήματος. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.indifi.gr για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή. Κλείστε τη θέση σας τώρα, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Ακούστε τις εντυπώσεις για το Indifi.gr από τους πρώην σπουδαστές και νυν πιστοποιημένους Crypto Specialists

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v