Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ξεκλειδώστε τον κόσμο των altcoins!

Ποια βήματα ακολουθούμε για να επιλέξουμε σωστά -αυτό είναι το αντικείμενο της νέας ενότητας του Institute of Digital Finance. Ξεκινούν τα μαθήματα την Τετάρτη 25 Απριλίου.

Ξεκλειδώστε τον κόσμο των altcoins!

Από τον χώρο των crypto θα αναδειχθούν οι πρωταγωνιστές της ψηφιακής τεχνολογίας, οι οποίοι θα αλλάξουν τον κόσμο μας με τρόπους που δεν μπορούμε καν να φανταστούμε. Όπως κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει πριν από μια εικοσαετία τη διείσδυση του Facebook ή της Google ή τις αλλαγές που επέφερε σε ολόκληρο το λιανεμπόριο η Amazon.

Παρ’ όλα αυτά είναι γεγονός ότι πολλοί δεν αντιλαμβάνονται τις διαφορές μεταξύ των κρυπτονομισμάτων. Η επιλογή τους γίνεται με απλοϊκά -και τελικά λάθος- κριτήρια. Ειδικά στις μεγάλες ανοδικές φάσεις, πάντα εισρέουν νέα χρήματα από ανθρώπους χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις.

Αυτό όμως δημιουργεί μια πρόσθετη ευκαιρία στους ενημερωμένους. Επιπλέον, η αλήθεια είναι ότι κινούμαστε σε μια νέα εποχή. Τα… ανόητα χρήματα έχουν γίνει λιγότερο ανόητα και τα έξυπνα χρήματα έχουν γίνει πιο έξυπνα.

Η πορεία της τεχνολογικής καινοτομίας των κρυπτονομισμάτων μπορεί να είναι συναρπαστική, αλλά δεν θα είναι εύκολη. Το αδύνατο σημείο του χώρου είναι ότι μπορούν να παρεισφρήσουν εύκολα απατεώνες. Το χαλαρό νομοθετικό πλαίσιο της χρηματοδότησης εφαρμογών μέσω της έκδοσης κρυπτονομισμάτων ναι μεν ανέδειξε εμπνευσμένες τεχνολογικές καινοτομίες, οι οποίες διαφορετικά δεν θα είχαν εμφανιστεί, αλλά αποδείχτηκε δίκοπο μαχαίρι.

Η Άγρια Δύση των κρυπτονομισμάτων προσέλκυσε κάθε καρυδιάς καρύδι. Από λεπτομερώς σχεδιασμένες, ιδιοφυείς ιδέες και εμπνευσμένους επιχειρηματίες, μέχρι απατεώνες ή ανίκανους να εκπονήσουν ένα σοβαρό επιχειρηματικό πλάνο. Επόμενο ήταν να χαθούν πολλά χρήματα. Και συνεχίζουν ακόμα να χάνονται.

Το σκληρό τίμημα της τεχνολογίας αιχμής είναι πως, για να αναπτυχθεί, χρειάζεται ανθρώπους και χρήματα για πειράματα, όπως η ιατρική τα πτώματα. Χάρη σε αυτά μπορείς να επωφεληθείς της ιατρικής προόδου. Φτάνει να είσαι ζωντανός.

Ποια βήματα ακολουθούμε για να επιλέξουμε σωστά; Αυτό είναι το αντικείμενο της νέας ενότητας του Institute of Digital Finance, το οποίο με τη συνεργασία του Euro2day.gr αποσκοπεί να προσφέρει αποφασιστική βοήθεια στους επενδυτές, ξεκινώντας την Τετάρτη 25 Απριλίου τα μαθήματα της ενότητας «Εξερεύνηση του αινιγματικού κόσμου των altcoins». Πάνω στην ώρα, μια που η αναβάθμιση του Ethereum αναδεικνύει τις ξεχωριστές δυνατότητες του χώρου.

Διδάσκουν 10 καταξιωμένοι εισηγητές. Κορυφαίοι στον τομέα τους εξηγούν με απλό τρόπο τη χρησιμότητα, τις ιδιότητες και τις προοπτικές των κυριότερων κρυπτονομισμάτων (Ethereum, Cardano, Solana, Tezos, Cosmos, VeChain κ.λπ.). Τι είναι τα smart contracts, τις ιδιαιτερότητες του Web 3.0. Ξεκλειδώνουν τα μυστικά των DeFi, αποκαλύπτουν πώς γίνεσαι Validator του Ethereum από τον χώρο σου. Και ακόμα πώς δημιουργούμε, πώς οργανώνουμε και πώς προβάλλουμε το δικό μας κρυπτονόμισμα. Ποια altcoins ξεχωρίζουν σε Metaverse και gaming. Πώς θα επωφεληθούμε από τα airdrops και άλλα πολλά.

* Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και δηλώστε συμμετοχή εδώ

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v