Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ράλι 11% για το Bitcoin, σε υψηλό τριών εβδομάδων

Ολο το χαμένο έδαφος από το Σαββατοκύριακο καλύπτει το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του κόσμου. Η κίνηση πιθανότατα προκαλεί έκπληξη στους επενδυτές που μπορεί να στοιχηματίζουν στην πτώση του, μετά το κλείσιμο δύο τραπεζών.

Ράλι 11% για το Bitcoin, σε υψηλό τριών εβδομάδων

Το Bitcoin πρόσθεσε πάνω από 11% τις τελευταίες 24 ώρες, τελώντας υπό διαπραγμάτευση γύρω στις 24.400 δολάρια σήμερα Τρίτη -νωρίτερα ξεπέρασε και τις 24.700 δολάρια- ανακάμπτοντας όλες τις απώλειες από το Σαββατοκύριακο και κατακτώντας υψηλό τριών εβδομάδων.

Η κίνηση πιθανότατα προκαλεί έκπληξη για τους επενδυτές που μπορεί διαφορετικά να στοιχηματίζουν στην πτώση του, μετά το κλείσιμο δύο βασικών τραπεζών -φιλικών προς τα κρυπτονομίσματα- την περασμένη εβδομάδα.

Σορταρίσματα στο Bitcoin ή στοιχήματα κατά της αύξησης των τιμών, αξίας άνω των 100 εκατ. δολαρίων,  ρευστοποιήθηκαν τη Δευτέρα. Αυτό ήταν το υψηλότερο ποσό ρευστοποίησης από τις 14 Ιανουαρίου, όταν η άνοδος του Βitcoin προκάλεσε ρευστοποίηση 500 εκατομμυρίων δολαρίων σε πολλά συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης κρυπτονομισμάτων.

Kέρδη 6,2% για το Ether, στα 1.674 δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v