Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υποβάλλει αίτηση πτώχευσης η εταιρεία crypto Genesis

Νέο «κανόνι» στην αγορά κρυπτονομισμάτων τις επόμενες μέρες ή και ώρες, μεταδίδει το Bloomberg. Έχει ήδη απολύσει πάνω από το 30% του προσωπικού της.

Υποβάλλει αίτηση πτώχευσης η εταιρεία crypto Genesis

Η εταιρεία κρυπτονομισμάτων Genesis Global Capital ετοιμάζεται να κηρύξει πτώχευση μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, αναφέρει το Bloomberg επικαλούμενο πηγές. 

H πλατφόρμα δανεισμού κρυπτονομισμάτων απέλυσε πρόσφατα το 30% του προσωπικού της, σε δεύτερο γύρο περικοπών θέσεων εργασίας μέσα σε λιγότερο από έξι μήνες.

O δανειοδοτικός βραχίονας της εταιρείας πάγωσε τις αναλήψεις κεφαλαίων από πελάτες στις 16 Νοεμβρίου, επικαλούμενος πρωτοφανείς αναταραχές στην αγορά κρυπτονομισμάτων μετά την κατάρρευση του ανταλλακτηρίου FTX.

Η πτώση της αξίας των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων εν μέσω αυξανόμενων επιτοκίων και κατάρρευσης ορισμένων από τους μεγαλύτερους παίκτες της αγοράς έχει κλονίσει την πίστη των επενδυτών προς τον κλάδο.

Ενδεικτικά, η Coinbase, η Crypto.com και η Huobi έχουν ανακοινώσει επίσης ότι σχεδιάζουν να απολύσουν περίπου το 20% του προσωπικού τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v