Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα αίτηση προστασίας στα crypto, κατέρρευσε η Hodlnaut

Η εταιρεία υποστηρίζει ότι στοχεύει να αποφύγει μια αναγκαστική ρευστοποίηση περιουσιακών στοιχείων, η οποία θα απαιτούσε την πώληση των κρυπτονομισμάτων των πελατών της σε χαμηλές τιμές.

Νέα αίτηση προστασίας στα crypto, κατέρρευσε η Hodlnaut

Η εταιρεία δανεισμού κρυπτονομισμάτων Hodlnaut, η οποία απαγόρευσε πρόσφατα τις αναλήψεις, υπέβαλε αίτηση στη Σιγκαπούρη για να τεθεί υπό μια μορφή προστασίας πιστωτών.

Η κίνηση επιτρέπει μια προσωρινή παύση στις νομικές αξιώσεις και τις διαδικασίες, ώστε η εταιρεία να μπορεί να επικεντρωθεί σε ένα σχέδιο ανάκαμψης και αποκατάστασης, ανέφερε η Hodlnaut στην ιστοσελίδα της. Είπε ότι κατέθεσε την αίτηση για τη λεγόμενη «δικαστική διαχείριση» στο Ανώτατο Δικαστήριο της Σιγκαπούρης στις 13 Αυγούστου.

Η Hodlnaut είπε ότι συνεργάζεται στενά με δικηγόρους για να σταθεροποιήσει την οικονομική της κατάσταση, προσθέτοντας ότι «δεν έχουν εξαφανιστεί όλα τα περιουσιακά σας στοιχεία», ενώ αναγνωρίζει μια «δύσκολη οικονομική κατάσταση».

Η εταιρεία είπε ότι στοχεύει να αποφύγει μια αναγκαστική ρευστοποίηση περιουσιακών στοιχείων, η οποία θα απαιτούσε την πώληση των κρυπτονομισμάτων των πελατών της σε χαμηλές τιμές. Η εταιρεία δεν έδωσε συγκεκριμένη ημερομηνία επανεκκίνησης των αναλήψεων. .

Οπως σημειώνει το Bloomberg η Hodlnaut είναι απλώς το πιο πρόσφατο παράδειγμα εταιρείας που ταλαιπωρήθηκε από τη φετινή πτώση στις τιμές. Ξεκίνησε το 2019 και επέτρεψε στους επενδυτές να κερδίσουν τόκους δανείζοντας τα ctypto τους. Η εταιρεία δήλωσε τον Φεβρουάριο ότι είχε περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια σε κεφάλαια πελατών μοιρασμένα σε περισσότερους από 1.000 χρήστες, από 1 εκατομμύριο δολάρια πέρυσι.

Ωστόσο, αυτό είναι σχετικά μικρό ποσό σε σύγκριση με κάποια άλλα: η Celsius που κατέρρευσε συγκέντρωσε περισσότερα από 20 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία και περισσότερους από 1,7 εκατομμύρια χρήστες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v