Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Ακόμη και στις $10.000 μπορεί να καταρρεύσει το Bitcoin»

«Δεν θα βιαζόμουν να αγοράσω Bitcoin και δεν βλέπω κανένα λόγο να το αποκτήσω αυτή τη στιγμή», τονίζει ένας από τους μεγαλύτερους οπαδούς του κρυπτονομίσματος, ο Scott Minerd, Global Chief Investment Officer της Guggenheim. Τι προβλέπει.

«Ακόμη και στις $10.000 μπορεί να καταρρεύσει το Bitcoin»

Ο Scott Minerd, ένας από τους μεγαλύτερους οπαδούς του Bitcoin, φαίνεται ότι έχει χάσει την πίστη του.

Ο Minerd, Global Chief Investment Officer της Guggenheim, δήλωσε στο CNBC ότι πιστεύει πως το Bitcoin βρίσκεται εν μέσω σοβαρής κατάρρευσης, που θα μπορούσε να το οδηγήσει μεταξύ 10.000 και 15.000 δολαρίων...

Μόλις πριν από πέντε μήνες, ο Minerd είπε στο CNN ότι πίστευε πως το κρυπτονόμισμα θα μπορούσε να φτάσει τις 600.000 δολάρια. Και τον Δεκέμβριο, είπε στο Bloomberg ότι η βασική ανάλυση της εταιρείας έδειξε ότι θα έπρεπε να αξίζει $400.000.

Το Bitcoin, όπως και άλλα κρυπτονομίσματα, βρίσκεται σε μια εκτεταμένη πτώση. Προσγειώθηκε από τις 63.000 δολάρια που είχε φτάσει πριν από λίγους μήνες, σε μόλις πάνω από 33.500 δολάρια, στις μεσημεριανές συναλλαγές την Παρασκευή.

«Όταν κοιτάζουμε την ιστορία των κρυπτονομισμάτων και βλέπουμε πού βρισκόμαστε... πραγματικά πιστεύω ότι πρόκειται πιθανώς για συντριβή. Και, ξέρετε, μια συντριβή θα σήμαινε ότι θα είναι χαμηλότερα 70% έως 80%, το οποίο στην περίπτωση του Bitcoin θα το οδηγήσει μεταξύ 10.000 και 15.000 δολαρίων», σημείωσε, προσθέτοντας αργότερα: «Δεν θα βιαζόμουν να αγοράσω Bitcoin και δεν βλέπω κανένα λόγο να το αποκτήσω αυτή τη στιγμή».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v