Praxis: Στα 5,94 ευρώ η τιμή-στόχος για Kleemann

Σε προς τα πάνω αναθεώρηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Kleemann στα 5,94 ευρώ, από τα 5,30 ευρώ, προχώρησε η Praxis International σε ανάλυσή της (12/11), αναβαθμίζοντας παράλληλα τις προβλέψεις της για τα μεγέθη έτους. Συνιστά ”outperform”.

Praxis: Στα 5,94 ευρώ η τιμή-στόχος για Kleemann
Σε προς τα πάνω αναθεώρηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Kleemann στα 5,94 ευρώ, από τα 5,30 ευρώ, προχώρησε η Praxis International σε ανάλυσή της με ημερομηνία 12 Νοεμβρίου 2004, όπου συνιστά ”outperform”.

Όπως εξηγεί η χρηματιστηριακή, η αναβάθμιση της τιμής-στόχου οφείλεται στα θετικά αποτελέσματα εννεαμήνου, καθώς και στη χαμηλή συγκριτική αποτίμηση της εταιρίας.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα εννεαμήνου της Kleemann, η Praxis εκτιμά πως ήταν ιδιαίτερα ”θετικά” και ανώτερα των εκτιμήσεών της.

Παράλληλα, η χρηματιστηριακή αναφέρει ότι -σε συνέχεια της ανακοίνωσης της εταιρίας- τα αποτελέσματα του ομίλου θα είναι ανώτερα από την αρχική κατεύθυνση της διοίκησης και γι’ αυτό προχώρησε σε ανοδική αναθεώρηση των προβλέψέων της.

Τέλος, η Praxis σημειώνει πως με βάση τον πολλαπλασιαστή εκτιµώµενων κερδών 2004 και 2005, του µέσου όρου των συγκρίσιµων εταιριών, η μετοχή της Kleemann διαπραγµατεύεται µε discount της τάξεως του 32,6% και 31,3%, αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v