Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μοχλός: Τα 0,64 ευρώ η τιμή-στόχος από Artion Sec.

Τα 0,64 ευρώ θέτει ως τιμή-στόχο για τη Μοχλός η Artion Securities, ενώ συνιστά ”buy” (8/10/2004). Η χρηματιστηριακή είναι θετική για την εταιρία, ενώ εκτιμά ότι η θέση της μητρικής της (Τεχνική Ολυμπιακή) θα βοηθήσει τη συμμετοχή της Μοχλός σε αυτοχρηματοδοτούμενα έργα.

Μοχλός: Τα 0,64 ευρώ η τιμή-στόχος από Artion Sec.
Τα 0,64 ευρώ θέτει ως τιμή-στόχο για τη Μοχλός η Artion Securities, ενώ συνιστά ”buy”. Η χρηματιστηριακή σε έκθεσή της με ημερομηνία 8 Οκτωβρίου χαρακτηρίζει τη Μοχλός ”αξία ανάμεσα στις κατασκευές”.

Όπως τονίζει, οι νέοι τομείς δράσης της Μοχλός, όπως η κατασκευή μαρίνας, αναμένεται να εμφανίσουν σημαντική ανάπτυξη. Μεταξύ άλλων η Artion αναφέρεται στην επέκταση της εταιρίας στη Ρουμανία, η οποία εκτιμά ότι θα αποδώσει.

Η ισχυρή κεφαλαιακή βάση και οι ταμειακές ροές της μητρικής εταιρίας, Τεχνική Ολυμπιακή, τονίζεται στο flash note, επιτρέπουν στη Μοχλός να υλοποιεί αυτοχρηματοδοτούμενα προγράμματα που αναμένεται να κυριαρχήσουν στο μέλλον.

Αναφορικά με την αποτίμηση, η Μοχλός διαπραγματεύεται 8,5 φορές τα κέρδη ανά μετοχή του 2005, γεγονός που εκτιμάται ως πλήρως δικαιολογημένο.

Η μετοχή της Μοχλός έκλεισε τη συνεδρίαση της 11ης Οκτωβρίου στα 0,43 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v