VRS: Στα 4,51 ευρώ η δίκαιη τιμή για τη Νεοχημική

Τα 4,51 ευρώ αποδίδει ως δίκαιη τιμή η VRS (Valuation & Research Specialists) σε ανάλυσή της με ημερομηνία 1η Οκτωβρίου για την εταιρία Νεοχημική Λαυρεντιάδης, επισημαίνοντας ότι τα οικονομικά αποτελέσματα του α΄ εξαμήνου 2004 ήταν ελαφρώς υψηλότερα των προβλέψεών της.

VRS: Στα 4,51 ευρώ η δίκαιη τιμή για τη Νεοχημική
Τα 4,51 ευρώ αποδίδει ως δίκαιη τιμή η Valuation & Research Specialists σε ανάλυσή της με ημερομηνία 1η Οκτωβρίου για την εταιρία Νεοχημική Λαυρεντιάδης.

Ειδικότερα, στην ανάλυσή της η VRS, αναφορικά με τα οικονομικά αποτελέσματα του α΄ εξαμήνου 2004 της Νεοχημικής Λαυρεντιάδης, επισημαίνει ότι ήταν ελαφρώς υψηλότερα των προβλέψεών της.

Μάλιστα, η VRS τονίζει ότι δεν προχωρά σε αλλαγή όσον αφορά στις εκτιμήσεις της για τη χρήση του 2004, κάνοντας λόγο για τζίρο της τάξης των 80,3 εκατ. ευρώ (+43,8% σε ετήσια βάση).

Παράλληλα, σχολιάζει ότι το περιθώριο των EBITDA αναμένεται να διαμορφωθεί στο 19,05%, ενώ ταυτόχρονα τονίζει ότι το β΄ εξάμηνο για τη χρήση του 2004, θα είναι ισχυρότερο σε σχέση με το πρώτο, κυρίως εξαιτίας της αύξησης της παραγωγικής δυναμικής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v