Θετικές εκτιμήσεις για Τιτάνα από Εθνική ΑΧΕ

Πορεία καλύτερη του μέσου όρου της αγοράς εμφανίζει η μετοχή του Τιτάνα, επισημαίνει έκθεση της Εθνικής ΑΧΕ, ενώ τονίζεται ότι η εξωστρέφεια της εταιρίας θα συμβάλει καταλυτικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της κερδοφορίας της. Η τιμή-στόχος ορίζεται στα 42,7 ευρώ.

Θετικές εκτιμήσεις για Τιτάνα από Εθνική ΑΧΕ
Ως έχουσα απόδοση καλύτερη του μέσου όρου της αγοράς χαρακτηρίζει η Εθνική Χρηματιστηριακή σε έκθεσή της (4/3/2002) τη μετοχή του Τιτάνα, επισημαίνοντας ότι τα αποτελέσματα χρήσης της εταιρίας διαμορφώθηκαν εντός των εκτιμήσεων, αλλά προς το κατώτερο μέρος του εύρους των προσδοκιών.

Σύμφωνα με την Εθνική Χρηματιστηριακή, η εδραίωση του Τιτάνα στην ελληνική αγορά και η ενίσχυση των μεριδίων του στο τομέα της παροχής προϊόντων τσιμέντου αποτελεί ”εχέγγυο” της περαιτέρω ενίσχυσης των εσόδων του, καθ’ ότι η εν λόγω αγορά αναμένεται να αναπτυχθεί περαιτέρω κατά τη διετία 2002-2003.

Παράλληλα, ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην ”εξωστρέφεια” της ελληνικής επιχείρησης και δη της επέκτασης των δραστηριοτήτων του Ομίλου στον ευρύτερο βαλκανικό χώρο αλλά και στις ΗΠΑ, μέσω της προσφάτως εξαγορασθείσας –και πλέον 100% θυγατρικής– Tarmac.

Η Εθνική Χρηματιστηριακή θέτει τα 42,7 ευρώ ως τιμή-στόχο στο δωδεκάμηνο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v