Η Samsung ποντάρει στο Note 8 για να σβήσει… τις φωτιές

Η πλέον κερδοφόρα εταιρεία τεχνολογίας στον κόσμο θέλει να σβήσει από τη μνήμη των καταναλωτών το προηγούμενο μοντέλο που αποσύρθηκε άρον άρον. Οι δυο πρωτιές και τα νέα στοιχήματα.

Το λανσάρισμα του Note 8 είναι παραπάνω από κρίσιμο για τη Samsung καθώς το μοντέλο έρχεται να αντικαταστήσει το Note 7 που αποσύρθηκε άρον άρον καθώς είχε την τάση να… εκρήγνυται.

Εχοντας αντιμετωπίσει εκτός από αυτό το πλήγμα στην εταιρική της φήμη και τα σκάνδαλα που πλήτουν την ηγετική της ομάδα, η εταιρεία αναμένεται να πουλήσει έως και 3,5 εκατομμύρια συσκευές ως τον Σεπτέμβριο και 7,5 εκατομμύρια το τελευταίο τρίμηνο του έτους.

Παρά τα προβλήματα άλλωστε η Samsung κατάφερε να ξεπεράσει την Apple και να γίνει η πιο κερδοφόρα εταιρεία τεχνολογίας στον κόσμο. Κατάφερε επίσης να πάρει το στέμμα της Intel ως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής chip, ένα τίτλο που η αμερικανική εταιρεία κρατούσε από το 1993!

© The Financial Times Limited 2017. All rights reserved.
FT and Financial Times are trademarks of the Financial Times Ltd.
Not to be redistributed, copied or modified in any way.
Euro2day.gr is solely responsible for providing this translation and the Financial Times Limited does not accept any liability for the accuracy or quality of the translation

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v