Euro2Day

Τραμπ: Θα ήταν καλύτερα η Fed να μειώσει τα επιτόκια

«Κάν’ τε το σωστό. Η 2α Απριλίου είναι η Ημέρα Απελευθέρωσης στην Αμερική!!!» έγραψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε ανάρτησή του στο Truth Social.
Τραμπ: Θα ήταν καλύτερα η Fed να μειώσει τα επιτόκια

Δημοσιεύθηκε: 20 Μαρτίου 2025 - 06:56

Load more

Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ θα ήταν καλύτερα να μειώσει τα επιτόκια «καθώς οι αμερικανικοί δασμοί αρχίζουν να μεταβαίνουν στην οικονομία», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ την ίδια ημέρα που η κεντρική τράπεζα της χώρα ανακοίνωσε την απόφασή της να διατηρήσει αμετάβλητα τα επιτόκια.

«Η Fed θα ήταν ΠΟΛΥ καλύτερα αν ΜΕΙΩΝΕ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ καθώς οι αμερικανικοί δασμοί αρχίζουν να μεταβαίνουν (να μπαίνουν σταδιακά!) στην οικονομία. Κάν’ τε το σωστό. Η 2α Απριλίου είναι η Ημέρα Απελευθέρωσης στην Αμερική!!!» έγραψε σε ανάρτησή του στο Truth Social.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Fed είχε πει πως οι αρχικές πολιτικές της κυβέρνησης Τραμπ, συμπεριλαμβανομένων των εκτεταμένων δασμών στις εισαγωγές, φαίνεται πως έχουν γείρει την αμερικανική οικονομία προς μια βραδύτερη ανάπτυξη και προσωρινά τουλάχιστον υψηλότερο πληθωρισμό.

Load more

Δείτε επίσης

Load more