Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day
Μιχαήλ Γελαντάλις
Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις
Γιώργος Παπανικολάου
Διευθυντής του Euro2day.gr και της Media2day, σκοπευτής, σύζυγος και πατέρας. Στο χρόνο που περισσεύει, σκέφτομαι, συζητάω και διαβάζω, όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.
One person with a belief is a social power equal to ninety-nine who have only interests
JOHN STUART MILL (1806-1873)
English Philosopher in Representative Government
Ισραήλ: «Μονόδρομος» η στρατιωτική δράση για να επιστρέψουν οι όμηροι
Το Τελ Αβίβ αποδέχθηκε τις προτάσεις του απεσταλμένου του προέδρου των ΗΠΑ, για παράταση της εκεχειρίας, αλλά η Χαμάς τις απέρριψε δύο φορές, υποστήριξε ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ, Σάαρ, επικοινωνώντας με την επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας.
Δημοσιεύθηκε: 18 Μαρτίου 2025 - 16:20
Load more
Το Ισραήλ «δεν έχει άλλη επιλογή από το να συνεχίσει τη στρατιωτική δράση» κατά της Χαμάς για να φέρει πίσω τους ομήρους που κρατούνται ακόμη στη Λωρίδα της Γάζας, δήλωσε σήμερα ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Γκίντεον Σάαρ.
«Το Ισραήλ αποδέχθηκε τις προτάσεις του απεσταλμένου του προέδρου των ΗΠΑ, Στιβ Γουίτκοφ, για παράταση της εκεχειρίας, αλλά η Χαμάς τις απέρριψε δύο φορές», τόνισε ο Σάαρ σε επικοινωνία που είχε με την επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, Κάγια Κάλας, σύμφωνα με ανακοίνωση του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Load more
Δείτε επίσης
Load more