Euro2Day

Βραζιλία: Τέσσερις νεκροί από πυρκαγιά σε ξενώνα αστέγων

Η τραγωδία σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στο κέντρο φιλοξενίας αστέγων του Σάο Ζοσέ ντος Κάμπος, στην Πολιτεία του Σάο Πάουλο.
Βραζιλία: Τέσσερις νεκροί από πυρκαγιά σε ξενώνα αστέγων

Δημοσιεύθηκε: 11 Μαρτίου 2025 - 00:02

Load more

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Βραζιλία από πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα σε έναν ξενώνα για αστέγους, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές, εκφράζοντας την υπόνοια ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια.

Η τραγωδία σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στο κέντρο φιλοξενίας αστέγων του Σάο Ζοσέ ντος Κάμπος, στην Πολιτεία του Σάο Πάουλο. Από τους 22 ανθρώπους που κοιμούνταν εκεί, τέσσερις σκοτώθηκαν και οκτώ τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται, ανέφερε η Γραμματεία Ασφαλείας του Σάο Πάουλο.

Η αστυνομία συνέλαβε και ανακρίνει έναν 42χρονο άνδρα ως ύποπτο για τον εμπρησμό.

«Ένας μάρτυρας είδε τον ύποπτο να βάζει φωτιά σε έναν καναπέ και στη συνέχεια να φεύγει», ανέφερε η Γραμματεία, χωρίς να δώσει άλλες διευκρινίσεις για τα κίνητρα του δράστη.

«Το γεγονός ότι τα πρώτα στοιχεία της έρευνας υποδηλώνουν ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια αυξάνει την οδύνη μας και τη δίψα μας για δικαιοσύνη» σχολίασε στο Instagram η θρησκευτική οργάνωση που διαχειρίζεται τον κοιτώνα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Load more

Δείτε επίσης

Load more