Euro2Day

Πρώτη φορά σε τρία χρόνια αυξήθηκαν οι παραγγελίες της Philips

Η ολλανδική εταιρεία κατασκευής ιατρικού εξοπλισμού επέλυσε ως επί το πλείστον ζητήματα που σχετίζονται με τα ελαττωματικά μηχανήματα άπνοιας.
Πρώτη φορά σε τρία χρόνια αυξήθηκαν οι παραγγελίες της Philips

Δημοσιεύθηκε: 19 Φεβρουαρίου 2025 - 08:47

Load more

Πρώτη φορά σε τρία χρόνια αυξήθηκαν οι ετήσιες παραγγελίες της Royal Philips, καθώς η ολλανδική εταιρεία κατασκευής ιατρικού εξοπλισμού επέλυσε ως επί το πλείστον ζητήματα που σχετίζονται με τα ελαττωματικά μηχανήματα άπνοιας.

Oπως μεταδίδει το Bloomberg, η εισροή παραγγελιών αυξήθηκε κατά 1% το 2024 λόγω της ισχυρής παρουσίας στο τέταρτο τρίμηνο. Η ισχυρή ζήτηση σε αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Βόρειας Αμερικής, αντιστάθμισε τους επίμονους αντίθετους ανέμους στην Κίνα.

Η Philips αναμένει αύξηση των συγκρίσιμων πωλήσεων έως και 3% φέτος και βελτίωση του προσαρμοσμένου περιθωρίου Ebita. Οι προοπτικές περιλαμβάνουν τον αντίκτυπο των δασμών ΗΠΑ-Κίνας που ανακοινώθηκαν πρόσφατα, δήλωσε η εταιρεία.

Load more

Δείτε επίσης

Load more