Euro2Day

Απόδοση 2,82% στα ετήσια έντοκα γραμμάτια

Το επιτόκιο υποχώρησε από το 3,34% στην έκδοση Ιουνίου. Υποβλήθηκαν συνολικές προσφορές ύψους 916 εκατ. ευρώ, που υπερκάλυψαν το ζητούμενο ποσό κατά 1,83 φορές.
Απόδοση 2,82% στα ετήσια έντοκα γραμμάτια

Δημοσιεύθηκε: 4 Σεπτεμβρίου 2024 - 12:45

Load more

Σήμερα διενεργήθηκε δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 52 εβδομάδων, ύψους 500 εκατ. ευρώ. Η απόδοση διαμορφώθηκε στο 2,82%, από 3,34% στην αντίστοιχη έκδοση του Ιουνίου.

Υποβλήθηκαν συνολικές προσφορές ύψους 916 εκατ. ευρώ, που υπερκάλυψαν το ζητούμενο ποσό κατά 1,83 φορές.

Η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε μέσω των Βασικών Διαπραγματευτών Αγοράς (Primary Dealers) και η ημερομηνία διακανονισμού είναι η Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024.

Έγιναν δεκτές προσφορές μέχρι του ύψους του δημοπρατηθέντος ποσού, καθώς και μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους 100 εκατ. ευρώ.

Δεν θα γίνουν αποδεκτές συμπληρωματικές μη ανταγωνιστικές προσφορές την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024.
Σημειώνεται ότι κατά τις δημοπρασίες δεν καταβάλλεται προμήθεια.

Load more

Δείτε επίσης

Load more