Euro2Day

Interwood- Ξυλεμπορία: Από 2 Μάιου σε διαπραγμάτευση οι νέες μετοχές από την ΑΜΚ

Έναρξη διαπραγμάτευσης των 10.430.969 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών και των 850.764 νέων προνομιούχων ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «ΙΝΤΕΡΓΟΥΝΤ-ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΑ Α.Τ.Ε.Ν.Ε.».
Interwood- Ξυλεμπορία: Από 2 Μάιου σε διαπραγμάτευση οι νέες μετοχές από την ΑΜΚ

Δημοσιεύθηκε: 29 Απριλίου 2024 - 17:46

Load more

Η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση γνωστοποιεί ότι θα υλοποιηθούν τα κάτωθι:

Πέμπτη 2 Μάϊου 2024

Έναρξη διαπραγμάτευσης των 10.430.969 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών και των 850.764 νέων προνομιούχων ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «ΙΝΤΕΡΓΟΥΝΤ-ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΑ Α.Τ.Ε.Ν.Ε.» (ISIN: GRS131003006 (ΚΟ) & GRS131004004 (ΠΟ)), που προέκυψαν από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων.

Επιπλέον, η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών κατά τη σημερινή συνεδρίαση, ενέκρινε την εταιρεία «NUNTIUS ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.», ως Μέλος Διαπραγμάτευσης της Αγοράς Παραγώγων του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Load more

Δείτε επίσης

Load more