Euro2Day

Συναγερμός για πολλά κρούσματα κορωνοϊού σε οίκο ευγηρίας στο Μαρούσι

Από την Παρασκευή το απόγευμα, πάνω από 40 άτομα, τρόφιμοι και εργαζόμενοι του γηροκομείου, έχουν διαγνωστεί θετικοί στον κορωνοϊό. Τουλάχιστον 10 μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία.
Συναγερμός για πολλά κρούσματα κορωνοϊού σε οίκο ευγηρίας στο Μαρούσι

Δημοσιεύθηκε: 25 Ιανουαρίου 2021 - 12:58

Load more

Συναγερμός έχει σημάνει μετά τον εντοπισμό δεκάδων κρουσμάτων κορωνοϊού σε οίκο ευγηρίας στο Μαρούσι, όπου διαμένουν περισσότεροι από 80 ηλικιωμένοι.

Από την Παρασκευή το απόγευμα, πάνω από 40 άτομα, τρόφιμοι και εργαζόμενοι του γηροκομείου, έχουν διαγνωστεί θετικοί στον κορωνοϊό, ενώ τουλάχιστον 10 φιλοξενούμενοι έχει χρειαστεί να μεταφερθούν εκτάκτως σε νοσοκομεία.

Οπως επισημαίνει ο ΣΚΑΪ, οι ηλικιωμένοι είχαν λάβει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού πριν από 10 ημέρες, όμως είναι πιθανό να μην είχαν προλάβει να αναπτύξουν ανοσία.

Load more

Δείτε επίσης

Load more