Το τρίτο κατάστημά τους μέσα σε ένα χρόνο άνοιξαν τα BrisketBro με το τέταρτο να είναι ήδη προ των πυλών. Πρόκειται για την αλυσίδα εστιατορίων και καταστημάτων άμεσης εξυπηρέτησης με κύριο προϊόν το αμερικάνικο brisket από Black Angus και Texas-style burger, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Τα BrisketBro γεννήθηκαν από μια ομάδα φίλων που θέλησαν να προσφέρουν στο ελληνικό κοινό ένα προσιτό σενάριο κρεατοφαγίας. Μέχρι στιγμής, έχουν ανοίξει καταστήματα σε στρατηγικά σημεία όπως η Γλυφάδα, το Περιστέρι και το Κολωνάκι, ενώ το τέταρτο αναμένεται να ανοίξει σύντομα στην Νέα Σμύρνη.
Το κύριο χαρακτηριστικό των πιάτων και των burger BrisketBro είναι ότι το κρέας σιγοκαπνίζεται επί έως και 12 ώρες πάνω σε ξύλα βελανιδιάς και σιγοψήνεται επίσης επί ώρες σε χαμηλές θερμοκρασίες.
Η εταιρεία σκοπεύει να μεγαλώσει άμεσα το δίκτυό των καταστημάτων της εντός και εκτός Αττικής με το σύστημα της δικαιόχρησης (franchising).