Καστελόριζο: Ανοίγει το ενδέκατο κατάστημα στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

Στην πλατεία Αγίας Ειρήνης ανοίγει το επόμενο κατάστημα της εταιρείας. Σχεδιασμοί για αποχώρηση από τον κλάδο των ιχθυοκαλλιεργειών.

Δημοσιεύθηκε: 17 Φεβρουαρίου 2020 - 11:06

Load more

Το ενδέκατο κατάστημα ανοίγει ο όμιλος Καστελόριζο, στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, που αναμένεται να ονομάζεται «Omnivor» (παμφάγο) και το οποίο θα επιμεληθεί η νέα γενιά του ομίλου, η Μαρία Σταύρου και ο Κώστας Παπαθεοδώρου.

«Σύμφωνα με τον σχεδιασμό μας, αναμένεται να ξεκινήσουμε στο τέλος Μαρτίου, με πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό και βραδινό, ενώ σχεδιάζουμε να μπούμε και στον τομέα του catering, μέσα στο 2021, υλοποιώντας επιπλέον επενδύσεις», είπε ο ιδρυτής και πρόεδρος του ομίλου Αντώνης Σταύρου (φωτ.), μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Συνεχίζοντας ο κ. Σταύρου μίλησε για τις ιχθυοκαλλιέργειες, στις οποίες ο όμιλος διαθέτει ισχυρή παρουσία με ιχθυοπαραγωγικές μονάδες στην νήσο Πάτροκλος, στην Πάχη Μεγάρων και στη Σητεία, λέγοντας πως «Παράγουμε συνολικά περίπου 500 τόνους ετησίως με τις εξαγωγές να κατευθύνονται κατά κύριο λόγο στην Ιταλία, στην Ισπανία και στην Αμερική. Τα είδη που παράγουμε είναι η τσιπούρα, το λαυράκι και ο κρανιός.» 

Για να σημειώσει πως «Επιδίωξή μου είναι η αποχώρηση από τις ιχθυοκαλλιέργειες κατά το προσεχές χρονικό διάστημα. Ο λόγος είναι πως όταν κανείς ανοίγεται με πολλά, μπορεί να τα χάσει όλα. Ο τομέας της εστίασης μου ταιριάζει περισσότερο».

Αναφερόμενος στο 2019 ο επικεφαλής του «Καστελόριζο» διευκρίνισε ότι ο όμιλος κινήθηκε ανοδικά με αύξηση στο τζίρο και στα κέρδη 8%-10%, υπερβαίνοντας τα 10 εκατ. ευρώ, εξηγώντας χαρακτηριστικά πως «στο ψητοπωλείο δουλεύει πολύ το delivery, το ψάρι είναι σταθερή αξία και κινείται ιδιαίτερα ικανοποιητικά. Όλα είναι όπως θα θέλαμε».

Μιλώντας για το επιχειρηματικό μοντέλο που ακολούθησε, στη διάρκεια της κρίσης, υποστήριξε ότι ο όμιλος αποφάσισε να επεκταθεί, προσθέτοντας τα ψητοπωλεία το 2011, αλλά και τα μεζεδοπωλεία όπως το Raki Meze, που ξεκίνησαν το 2012 και τα οποία στήριξαν την εταιρεία.

Σήμερα, ο όμιλος με ιστορία μεγαλύτερη των 35 ετών, διαθέτει το «Καστελόριζο Κηφισιάς», το «Καστελόριζο Βάρκιζας», που είναι γνωστά για το ψάρι τους, τους «Ορίζοντες Λυκαβητού», με καφέ, εστιατόριο και εκλεπτυσμένο φαγητό και το «Όμικρον», έναν υπέροχο χώρο, που διαθέτει κήπο για το καλοκαίρι.

Επίσης, το «Ρακί Μεζέ», το «Κ.Grill» στις Τζιτζιφιές, το «Μezze Glyfada» , το «Ramino» το εστιατόριο ιταλικής κουζίνας, και το «K.Grill» στη Βούλα και το δέκατο κατάστημα που εντάχθηκε τον όμιλο ήταν το Γλυκοπωλείο «Ζουμπουρλού» στην πλατεία Ηρώων στου Ψυρρή.

Load more

Δείτε επίσης

Load more

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.



Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων