Euro2Day

Οι φόβοι για τον πληθωρισμό στέλνουν τους επενδυτές στο δολάριο

Το ευρώ υποχωρεί 0,4% και αλλάζει χέρια στο 1,039 δολάριο, αφότου έχασε 0,75% έναντι του δολαρίου την προηγούμενη μέρα, οδηγώντας το σε μηνιαία πτώση κατά 3,1%.
Οι φόβοι για τον πληθωρισμό στέλνουν τους επενδυτές στο δολάριο

Δημοσιεύθηκε: 30 Ιουνίου 2022 - 15:27

Load more

Να διατηρήσει τη θέση του αγωνίζεται το ευρώ την Πέμπτη, την ώρα που το δολάριο επωφελείται από τη ζήτηση ασφαλούς καταφυγίου λόγω των ανανεωμένων ανησυχιών για υψηλότερα επιτόκια και μια παγκόσμια ύφεση.

Το ευρώ υποχωρεί 0,4% και αλλάζει χέρια στο 1,039 δολάριο, αφότου έχασε 0,75% έναντι του δολαρίου την προηγούμενη μέρα, οδηγώντας το σε μηνιαία πτώση κατά 3,1%.

Το ενιαίο νόμισμα κινείται χαμηλότερα 0,3% έναντι της στερλίνας, με την ισοτιμία στις £0,857. Επίσης, έπεσε σε νέο χαμηλό 7,5 ετών έναντι του ελβετικού φράγκου. Απώλειες 5,4% για το Bitcoin, στις 19.109 δολάρια.

Load more

Δείτε επίσης

Load more