Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Η εταιρία ΔΕΗ ανακοινώνει τα αποτελέσματα έτους, ενώ οι μετοχές της εταιρίας Αιολική διαπραγματεύονται στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα μερίσματος για τη χρήση του 2005. Επίσης, η εταιρία Veterin πραγματοποιεί γενική συνέλευση.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Εταιρικές πράξεις

* Από σήμερα, οι μετοχές της εταιρίας ΚΡΙ-ΚΡΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με νέα ονομαστική αξία μετοχής ευρώ 1,00 (μετά την αύξησή της από ευρώ 1,23 σε ευρώ 2,00) και χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στο split των μετοχών της, στα πλαίσια του οποίου εκδίδονται και διανέμονται δωρεάν 4.488.480 νέες (ΚΟ) μετοχές, σε αναλογία 1 νέα για κάθε 1 παλαιά (ΚΟ) μετοχή. Ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων δωρεάν μετοχών στο Χ.Α. ορίζεται η 5/4/2006.

* Από σήμερα 29/3/2006, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. oι 21.578.040 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Β.Ε.Α.Ε., που προέκυψαν από το πρόσφατο split των μετοχών. Από την ίδια ημερομηνία, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 43.156.080 (ΚΟ) μετοχές.

* Από σήμερα, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 4.989.840 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε.Ε.Α.Π., που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών. Από την ίδια ημερομηνία, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 54.888.240 (ΚΟ) μετοχές.

Αποκοπή μερίσματος

ΑΙΟΛΙΚΗ ΑΕΕΧ: 0,20 ευρώ.

Διάφορα

Ξεκινά η δημόσια προσφορά της Eurobank Properties ΑΕΕΑΠ με διάθεση τίτλων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, για την εισαγωγή της εταιρίας στην κατηγορία της Μεγάλης Κεφαλαιοποίησης του Χ.Α.

Γενικές συνελεύσεις

VETERIN Α.Β.Ε.Ε.: Β’ Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 14:00, στο ξενοδοχείο Intercontinental (αίθουσα ”ΩΜΕΓΑ”), Λεωφόρο Συγγρού 89-93, Αθήνα, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Κατάργηση διάταξης (στ) της παραγράφου 1 του άρθρου 3 του Καταστατικού.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η εταιρία ΔΕΗ ανακοινώνει τα αποτελέσματα έτους 2005.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού στη βιομηχανία (Φεβρουάριος).

Διεθνή

Αγγλία

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (δ’ τρίμηνο).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v