Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Η εταιρία Intralot ανακοινώνει τα αποτελέσματα έτους, ενώ η εταιρία Άλφα Γκρίσιν Infotech πραγματοποιεί γενική συνέλευση. Επίσης, ο Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, αναχωρεί για τις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Εταιρικές πράξεις

* Από σήμερα 23/03/2006, παύει η διαπραγμάτευση στο Χ.Α. των δικαιωμάτων (ΑΘΗΝΑΔ) της εταιρίας ”ΑΘΗΝΑ Α.Τ.Ε.”, συμμετοχής στην πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Ημερομηνία λήξης άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται η 28/03/2006.

* Σήμερα, σύμφωνα με την αριθ. 5/637/17.2.2006 Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 1.100 κοινές ονομαστικές μετοχές της ”ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.”. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη της τιμής κλεισίματος της μετοχής στην τελευταία συνεδρίαση πριν από την ημέρα διενέργειας της εκποίησης σε ποσοστό μεγαλύτερο του τρία τοις εκατό (-3%).

* Σήμερα, σύμφωνα με την αριθ. 5/637/17.2.2006 Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 540 κοινές ονομαστικές μετοχές της ”ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.”. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη της τιμής κλεισίματος της μετοχής στην τελευταία συνεδρίαση πριν από την ημέρα διενέργειας της εκποίησης σε ποσοστό μεγαλύτερο του τρία τοις εκατό (-3%).

* Σήμερα, σύμφωνα με την αριθ. 5/637/17.2.2006 Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 2.000 κοινές ανώνυμες μετοχές της εταιρίας ”ΓΕΝ. ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ”. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη της τιμής κλεισίματος της μετοχής στην τελευταία συνεδρίαση πριν από την ημέρα διενέργειας της εκποίησης σε ποσοστό μεγαλύτερο του τρία τοις εκατό (-3%).

Διάφορα

* Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αναστάσης Παπαληγούρας, πραγματοποιεί συνάντηση με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Βύρωνα Πολύδωρα, στις 13:00 στο γραφείο του πρώτου, στο Υπουργείο (Μεσογείων 96, 3ος όροφος. Αντικείμενο της συνάντησης των δύο Υπουργών θα είναι το νομοσχέδιο για την ίδρυση Δικαστικής Αστυνομίας.

* Ο Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, αναχωρεί για τις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Ειδικότερα, το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού έχει ως εξής:

- στις 12:00 – 17:00: συνάντηση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (Κάστρο Bouchout-Meise).

- στις 17:00: συνάντηση των μελών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Jean –Claude Trichet, τον Πρόεδρο των Βιομηχανικών και Εργοδοτικών Συνομοσπονδιών Ευρώπης (UNICE), Ernest-Antoine Seilliere, και τον Πρόεδρο της Συνομοσπονδίας της Εμπορικής Ένωσης Ευρώπης (ETUC), Candido Mendez Rodriguez, παρουσία του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

- στις 17:30: συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

- στις 18:00 – 20:00: πρώτη σύνοδος εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Γενικές συνελεύσεις

ΑΛΦΑ ΓΚΡΙΣΙΝ INFOTECH A.E.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 09:30, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στη Νέα Σμύρνη, Λ. Συγγρού 137, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Έκδοση Ομολογιακού Δανείου.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η εταιρία Intralot ανακοινώνει τα αποτελέσματα έτους.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

- Πωλήσεις υπαρχουσών κατοικιών (Φεβρουάριος).

Ευρωζώνη

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (Ιανουάριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v