Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Εκποιούνται οι 4 (ΚΟ) μετοχές της Notos Com Συμμετοχές, οι 7 της Αττικάτ και οι 200 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας Πετζετάκις. Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς πραματοποιούν ειδική εκδήλωση με θέμα την ανάπτυξη συνδυασμένων (sea-air) εμπορευματικών μεταφορών και την υπογραφή της σχετικής συμφωνίας. Επίσης, πραγματοποιείται το 11ο Banking Forum με θέμα: ”Πληροφορική και Τράπεζες - Συμβολή στην Επιχειρηματική Εξέλιξη, Διαπιστώσεις, Κατευθύνσεις, Προοπτικές”.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Εταιρικές πράξεις

* Για δεύτερη ημέρα, σύμφωνα με την αριθ. 7/637/17.2.2006 Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 4 κοινές ονομαστικές μετοχές της ”NOTOS COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Α.Ε.Β.Ε.”. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη της τιμής κλεισίματος της μετοχής στην τελευταία συνεδρίαση πριν από την ημέρα διενέργειας της εκποίησης σε ποσοστό μεγαλύτερο του δύο τοις εκατό (-2%).

* Για δεύτερη ημέρα, σύμφωνα με την αριθ. 7/637/17.2.2006 Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 7 κοινές ονομαστικές μετοχές της ”ΑΤΤΙΚΑΤ Α.Τ.Ε.”. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη της τιμής κλεισίματος της μετοχής στην τελευταία συνεδρίαση πριν από την ημέρα διενέργειας της εκποίησης σε ποσοστό μεγαλύτερο του τρία τοις εκατό (-3%).

* Για 2η ημέρα, σύμφωνα με την αριθ. 7/637/17.2.2006 Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 200 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ Α.Ε.”. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δε μπορεί να είναι κατώτερη της τιμής κλεισίματος της μετοχής στην τελευταία συνεδρίαση πριν από την ημέρα διενέργειας της εκποίησης σε ποσοστό μεγαλύτερο του δύο τοις εκατό (-2%).

Διάφορα

Ο Πρωθυπουργός στις 10:30 θα έχει συνεργασία, στο Μέγαρο Μαξίμου, με την υπουργό Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη. Στις 11:00 θα συνεδριάσει η Κυβερνητική Επιτροπή, με θέμα τον Υπαλληλικό Κώδικα.

Η εταιρία ΔΑΑ και ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς πραγματοποιούν ειδική εκδήλωση με θέμα την ανάπτυξη συνδυασμένων (sea-air) εμπορευματικών μεταφορών μεταξύ ΟΛΠ και ΔΑΑ και την υπογραφή της σχετικής συμφωνίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 12:00, στο Κέντρο Τύπου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (Επίπεδο Αφίξεων / Είσοδος 1).

Πραγματοποιείται το 11ο Banking Forum με θέμα: ”Πληροφορική και Τράπεζες - Συμβολή στην Επιχειρηματική Εξέλιξη, Διαπιστώσεις, Κατευθύνσεις, Προοπτικές”, που διοργανώνει η ΕΕΔΕ στο ξενοδοχείο Ledra Marriot.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού (Φεβρουάριος).

Αγγλία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Φεβρουάριος).

- Ανακοίνωση του δείκτη λιανικών τιμών (Φεβρουάριος).

Γαλλία

- Καταναλωτικές δαπάνες (Φεβρουάριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v