Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Η εταιρία Hyatt Regency ανακοινώνει τα αποτελέσματα έτους 2005, ενώ η Εμπορική Τράπεζα διοργανώνει ημερίδα με θέμα: ”Ολοκληρωμένη προσφορά υπηρεσιών για την αξιοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Γ΄ ΚΠΣ με την Emporiki Bank”. Επίσης, ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, πραγματοποιεί ομιλία για την κατάσταση της οικονομίας σήμερα.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση οι 9.819.370 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΜΑΘΙΟΣ ΠΥΡΙΜΑΧΑ Α.Ε.”, οι οποίες προέκυψαν από μετατροπή ισαρίθμων (ΚΑ) μετοχών. Από την ίδια ημερομηνία το σύνολο των εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που διαπραγματεύονται στο Χ.Α. ανέρχεται σε 9.819.370 (ΚΟ), με κωδικό ISIN GRS374003002 και με νέα ονομαστική αξία 0,60 ευρώ ανά μετοχή.

* Σύμφωνα με την αριθ. 6/637/17.2.2006 Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 377.784 κοινές ονομαστικές μετοχές της ”ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε. ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ”. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη της τιμής κλεισίματος της μετοχής στην τελευταία συνεδρίαση πριν από την ημέρα διενέργειας της εκποίησης.

Διάφορα

* Στις 10:30 ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γ. Αλογοσκούφης, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Στις 13:00 θα είναι ομιλητής σε εκδήλωση που οργανώνει η Οικονομική και Βιομηχανική Επιθεώρηση, με θέμα: ”Η ελληνική οικονομία σήμερα”. Η εκδήλωση θα γίνει στο Βιβλιοπωλείο Ιανός (Σταδίου 24). Στις 20:00 ο κ. Αλογοσκούφης θα είναι επίσημος ομιλητής σε Δείπνο που οργανώνει η Διοίκηση του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με την ευκαιρία του 1ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Ελληνικής Γαστρονομίας και της Βιομηχανίας τροφίμων, οίνων και ποτών.



Ημερίδες

Η Εμπορική Τράπεζα διοργανώνει ημερίδα, με θέμα: ”Ολοκληρωμένη προσφορά υπηρεσιών για την αξιοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Γ΄ ΚΠΣ, με την Emporiki Bank”, στις 18:00, στο Royal Olympic Hotel (Αθ. Διάκου 28-34, Αθήνα).

Οικονομικά αποτελέσματα

Η εταιρία Hyatt Regency ανακοινώνει τα αποτελέσματα έτους 2005.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση των δεικτών τιμών εισροών και εκροών στη γεωργία – κτηνοτροφία (Ιανουάριος).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Φεβρουάριος).

- Αδειες κατασκευών (Φεβρουάριος).

- Νέες κατασκευές κατοικιών (Φεβρουάριος).

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

Αγγλία

- Λιανικές πωλήσεις (Φεβρουάριος).

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Φεβρουάριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v