Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Η Γενική Τράπεζα ανακοινώνει τα αποτελέσματα έτους 2005. Επίσης, οι εταιρίες Βιοτέρ, Alpha Leasing, Alpha Αστικά Ακίνητα και Ιονική Ξενοδοχειακή πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Ο υπουργός Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης θα δώσει στις 14.30, συνέντευξη τύπου για τα αποτελέσματα των Συμβουλίων Eurogroup και Ecofin.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 13:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στην Αθήνα (Ευτυχίδου αριθμ. 45 - Παγκράτι, 2ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών και διανομή δωρεάν μετοχών.

2. Τροποποίηση του άρθρου 4 του Καταστατικού της εταιρείας.

3. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

ALPHA LEASING Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 09:00, στην Αθήνα, στο Κεντρικό Κατάστημα της Alpha Bank, Σταδίου 40, 3ος όροφος, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή προς έγκριση των Ετησίων Οικονομικών Καταστάσεων της 31.12.2005, μετά της σχετικής εκθέσεως του Διοικητικού Συμβουλίου και της εκθέσεως ελέγχου των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της διαχειριστικής χρήσεως του έτους 2005.

3. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών, τακτικού και αναπληρωματικού, για τη διαχειριστική χρήση του έτους 2006 και έγκριση της αμοιβής τους.

4. Επικύρωση εκλογής νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων.

5. Έγκριση της αμοιβής των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

6. Προέγκριση της αμοιβής του Διευθυντού της Εταιρίας - μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

7. Έγκριση παρατάσεως της προθεσμίας διαγραφής των μετοχών της Εταιρίας από το Χρηματιστήριο Αθηνών.

8. Τροποποίηση των άρθρων 5, 10, 14, 18 και 24 του Καταστατικού και παροχή εξουσίας στο Διοικητικό Συμβούλιο για την έκδοση ομολογιακών δανείων (άρθρο 1, παρ.2, ν. 3156/2003).

9. Χορήγηση αδείας, σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 23 του κ.ν. 2190/1920, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής Διευθύνσεως ή και σε Διευθυντές να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση εταιριών του Ομίλου που επιδιώκουν παρόμοιους σκοπούς.

ALPHA ΑΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 12:00, στην Αθήνα, στο Κεντρικό κτήριο της Alpha Bank, Σταδίου 40, 3ος όροφος, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή προς έγκριση των Ετησίων Οικονομικών Καταστάσεων της 31.12.2005, μετά της σχετικής Εκθέσεως του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκθέσεως Ελέγχου των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της διαχειριστικής χρήσεως του έτους 2005.

3. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών, τακτικού και αναπληρωματικού, για τη διαχειριστική χρήση 2006 και έγκριση της αμοιβής τους.

4. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

5. Έγκριση της αμοιβής των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

6. Προέγκριση της αμοιβής του Διευθυντού - μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

7. Χορήγηση αδείας, σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 23 του κ.ν.2190/1920, στα μετέχοντα της διευθύνσεως της εταιρίας μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στον Διευθυντή, να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή και στη Διεύθυνση εταιριών του Ομίλου, που επιδιώκουν παρόμοιους σκοπούς.

ΙΟΝΙΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 10:00, στην Αθήνα, στο Κεντρικό κτήριο της Alpha Bank, Σταδίου 40, 3ος όροφος, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή προς έγκριση των Ετησίων Οικονομικών Καταστάσεων της 31.12.2005 καθώς και της Εκθέσεως του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκθέσεως Ελέγχου Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της διαχειριστικής χρήσεως του έτους 2005.

3. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών, τακτικού και αναπληρωματικού, για τη χρήση του έτους 2006 και έγκριση της αμοιβής τους.

4. ΄Εγκριση αμοιβών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου χρήσεως 2005 και προέγκριση αμοιβών χρήσεως 2006.

5. Χορήγηση αδείας, σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 23 του κ.ν. 2190/1920, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής Διευθύνσεως ή και σε Διευθυντές να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση Εταιριών του Ομίλου που επιδιώκουν παρόμοιους σκοπούς.

Συνεντεύξεις τύπου

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, θα δώσει στις 14:30, συνέντευξη τύπου για τα αποτελέσματα των Συμβουλίων Eurogroup και Ecofin (13-14/2006). Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα 305 Β και θα μεταδοθεί από την επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου, www.mnec.gr, ταυτόχρονα με τη διεξαγωγή της.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η εταιρία Γενική Τράπεζα ανακοινώνει τα αποτελέσματα έτους 2005.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη απασχολούμενων στο λιανικό εμπόριο (δ’ τρίμηνο).

- Στοιχεία έρευνας εργατικού δυναμικού (δ’ τρίμηνο).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών εισαγωγών (Φεβρουάριος).

- Έκδοση του Beige Book της FED.

Αγγλία

- Ανακοίνωση του δείκτη των δεικτών (Ιανουάριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v