Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Επαναληπτική γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία Veterin, ενώ πρόκειται να εκποιηθούν 1.001 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας Εθνική Τράπεζα, 1.000 (ΚΟ) της Πετζετάκις και 1.000 (ΚΟ) μετοχές της Τράπεζα Πειραιώς. Επίσης, ανακοινώνονται ο δείκτης βιομηχανικής παραγωγής και ο δείκτης τιμών εισαγωγών στη βιομηχανία για τον Ιανουάριο.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Εταιρικές πράξεις

* Σύμφωνα με την αριθ. 4/637/17.2.2006 Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 1.001 κοινές ονομαστικές μετοχές της ”ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.”. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη της τιμής κλεισίματος της μετοχής στην τελευταία συνεδρίαση πριν από την ημέρα διενέργειας της εκποίησης σε ποσοστό μεγαλύτερο του τρία τοις εκατό (-3%).

* Σύμφωνα με την αριθ. 4/637/17.2.2006 Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 1.000 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ Α.Ε.”. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη της τιμής κλεισίματος της μετοχής στην τελευταία συνεδρίαση πριν από την ημέρα διενέργειας της εκποίησης σε ποσοστό μεγαλύτερο του τρία τοις εκατό (-3%).

* Σύμφωνα με την αριθ. 4/637/17.2.2006 Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 1.000 κοινές ονομαστικές μετοχές της ”ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.”. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη της τιμής κλεισίματος της μετοχής στην τελευταία συνεδρίαση πριν από την ημέρα διενέργειας της εκποίησης σε ποσοστό μεγαλύτερο του τρία τοις εκατό (-3%).

Γενικές συνελεύσεις

VETERIN Α.Β.Ε.Ε.: Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 14:00, στο ξενοδοχείο Intercontinental, αίθουσα ”Conference Suite Socrates 150”, Λεωφόρο Συγγρού 89-93, στην Αθήνα, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Κατάργηση διάταξης (στ) της παραγράφου 1 του άρθρου 3 του Καταστατικού.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη βιομηχανικής παραγωγής (Ιανουάριος).

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών εισαγωγών στη βιομηχανία (Ιανουάριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v