Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Η εταιρία Ρόκας ανακοινώνει τα αποτελέσματα έτους 2005, ενώ εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 318.054 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας F.G. Europe. Επίσης, η εταιρία Folli - Follie πραγματοποιεί γενική συνέλευση, ενώ οι μετοχές της Alpha Trust Ανδρομέδα διαπραγματεύονται στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα μερίσματος για τη χρήση του 2005.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Αποκοπή μερισμάτων

ALPHA TRUST ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ: 0,14 ευρώ.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 318.054 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”F.G. EUROPE ΑΕ”, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη μετατροπή 14.457 ομολογιών. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 54.580.374 (KO) μετοχές.

* Σύμφωνα με την αριθ. 2/637/17.2.2006 Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται, για δεύτερη ημέρα, να εκποιηθούν 982.080 κοινές ονομαστικές μετοχές της ”ΕΡΓΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη της τιμής κλεισίματος της μετοχής στην τελευταία συνεδρίαση πριν από την ημέρα διενέργειας της εκποίησης σε ποσοστό μεγαλύτερο του πέντε τοις εκατό (-5%).

* Το νέο σύνολο εισηγμένων ομολογιών της εταιρίας ”F.G. EUROPE ΑΕ” στο Χ.Α. διαμορφώνεται σε 102.915 ομολογίες μετατρέψιμες σε κοινές ονομαστικές μετοχές.

Διάφορα

* Υπό την προεδρία του υπουργού Ανάπτυξης, Δημήτρη Σιούφα, και με τη συμμετοχή των υφυπουργών Ανάπτυξης, Γιάννη Παπαθανασίου και Αναστάσιου Νεράντζη, συνεδριάζει στις 11:00, στο Ζάππειο Μέγαρο (Αίθουσα 14), το Εθνικό Συμβούλιο Ανταγωνιστικότητας και Ανάπτυξης (ΕΣΑΑ).

Στην Ημερήσια Διάταξη περιλαμβάνεται γενική πολιτική εισήγηση του υπουργού Ανάπτυξης, παρουσίαση των ελληνικών θέσεων για το Συμβούλιο Υπουργών Ανταγωνιστικότητας, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Μαρτίου στις Βρυξέλλες, και των Υπουργών Ενέργειας, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Μαρτίου στην ίδια πόλη, και στατιστική ανάλυση των κριτηρίων των Διεθνών Δεικτών Ανταγωνιστικότητας και των επιπτώσεών τους στο ΑΕΠ.

* Λήγει στις 12:30 η περίοδος αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης που υπέβαλε η θυγατρική της Coca-Cola Τρία Έψιλον, 3Ε (Cyprus) Limited (3Ε Κύπρου) για την εταιρία Αφοι Λανίτη.

Γενικές συνελεύσεις

FOLLI - FOLLIE Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 12:00, στα κεντρικά γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στο 23ο χιλιόμετρο νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στον Άγιο Στέφανο Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ύψους ΕΥΡΩ 113.000.000 σε αντικατάσταση του υφιστάμενου μακροχρόνιου δανεισμού της Εταιρείας κατά το νόμο 3156/2003 και παροχή των σχετικών εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο.

2. Αγορά από την Εταιρεία, μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ιδίων μετοχών σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 5 του κ.ν.2190/1920.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η εταιρία Ρόκας ανακοινώνει τα αποτελέσματα έτους 2005.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Ποσοστό ανεργίας (Φεβρουάριος).

- Αποθέματα χονδρικού εμπορίου (Φεβρουάριος).

Γαλλία

- Βιομηχανική παραγωγή (Ιανουάριος).

- Εμπορικό ισοζύγιο (Ιανουάριος).

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Φεβρουάριος).

- Εμπορικό ισοζύγιο (Ιανουάριος).

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (Ιανουάριος).

Ευρωζώνη

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (δ΄ τρίμηνο).

- Ανακοίνωση του δείκτη των δεικτών για τις χώρες του ΟΟΣΑ (Ιανουάριος).

Σάββατο 11/3

Γενικές συνελεύσεις

ΑΕΓΕΚ Α.Ε.: Α. 2η Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων κατόχων κοινών μετοχών της Εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της Eταιρίας, Αμαρουσίου - Χαλανδρίου 18-20, στο Δήμο Αμαρουσίου, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση (α) του από 02.12.2005 Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης δι απορροφήσεως των ανωνύμων εταιριών ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και Ανώνυμος Τεχνική Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρεία - ΜΕΤΩΝ ΑΕ από την ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία ΑΕΓΕΚ-Ανώνυμη Εταιρία Γενικών Κατασκευών και Ναυτιλιακών, Τουριστικών, Γεωργικών και Δασικών Επιχειρήσεων, β) της Επεξηγηματικής Έκθεσης κατ άρθρο 69 του ν. 2190/1920 καθώς και της Έκθεσης - κατ άρθρο 289 του ισχύοντος Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας και γ) των κατ άρθρων 3 παρ. 2 του ν. 2166/1993 εκθέσεων για τη διαπίστωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων των δύο απορροφούμενων εταιριών, ήτοι για την πρώτη απορροφούμενη από τον Ορκωτό Ελεγκτή - Λογιστή της ανώνυμης εταιρίας Ορκωτών Ελεγκτών BAKER TILLY HELLAS AE, για την δεύτερη απορροφούμενη από τον Ορκωτό Ελεγκτή-Λογιστή της ανώνυμης εταιρίας BKR ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ Α.Ε. ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ-ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ οι οποίοι διενήργησαν τον έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων, όπως εμφανίζονται στους Ισολογισμούς Μετασχηματισμού των απορροφουμένων εταιριών της 30ης Ιουνίου 2005.

2. Έγκριση της συγχώνευσης δια απορροφήσεως των ανωνύμων εταιριών με τις επωνυμίες ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και Ανώνυμος Τεχνική Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρεία-ΜΕΤΩΝ ΑΕ από την ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία ΑΕΓΕΚ-Ανώνυμη Εταιρία Γενικών Κατασκευών και Ναυτιλιακών, Τουριστικών, Γεωργικών και Δασικών Επιχειρήσεων, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 69 έως και 77 του Κ.Ν. 2190/1920 και των άρθρων 1-5 του Ν. 2166/1933.

3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας (α) κατά το ποσό του εισφερόμενου μετοχικού κεφαλαίου των απορροφουμένων εταιριών ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και Ανώνυμος Τεχνική Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρεία-ΜΕΤΩΝ ΑΕ λόγω της ανωτέρω συγχώνευσης, και (β) με την κεφαλαιοποίηση μέρους αποθεματικού από το λογαριασμό ”Διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο”. Αλλαγή της ονομαστικής αξίας της μετοχής. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας.

4. Ορισμός εκπροσώπου της εταιρίας για την υπογραφή ενώπιον συμβολαιογράφου της πράξης σύμβασης συγχώνευσης.

5. Παροχή εξουσιοδοτήσεως στον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης και στον Γραμματέα να υπογράψουν και να επικυρώσουν τα πρακτικά της Συνελεύσεως.

Β. 2η Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων κατόχων προνομιούχων μετοχών της Εταιρίας, στις 15:00, στα γραφεία της Eταιρίας, Αμαρουσίου - Χαλανδρίου 18-20, στο Δήμο Αμαρουσίου, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση (α) του από 02.12.2005 Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης δι απορροφήσεως των ανωνύμων εταιριών ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και Ανώνυμος Τεχνική Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρεία-ΜΕΤΩΝ ΑΕ από την ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία ΑΕΓΕΚ-Ανώνυμη Εταιρία Γενικών Κατασκευών και Ναυτιλιακών, Τουριστικών, Γεωργικών και Δασικών Επιχειρήσεων, (β) της Επεξηγηματικής Έκθεσης κατ άρθρο 69 του ν. 2190/1920 καθώς και της Έκθεσης - κατ άρθρο 289 του ισχύοντος Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας και (γ) των κατ’ άρθρων 3 παρ. 2 του ν. 2166/1993 εκθέσεων για τη διαπίστωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων των δύο απορροφούμενων εταιριών, ήτοι για την πρώτη απορροφούμενη από τον Ορκωτό Ελεγκτή - Λογιστή της ανώνυμης εταιρίας Ορκωτών Ελεγκτών BAKER TILLY HELLAS AE, για την δεύτερη απορροφούμενη από τον Ορκωτό Ελεγκτή-Λογιστή της ανώνυμης εταιρίας BKR ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΑΕ ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ-ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ οι οποίοι διενήργησαν τον έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων, όπως εμφανίζονται στους Ισολογισμούς Μετασχηματισμού των απορροφουμένων εταιριών της 30ης Ιουνίου 2005.

2. Έγκριση της συγχώνευσης δια απορροφήσεως των ανωνύμων εταιριών με τις επωνυμίες ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και Ανώνυμος Τεχνική Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρεία - ΜΕΤΩΝ ΑΕ από την ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία ΑΕΓΕΚ-Ανώνυμη Εταιρία Γενικών Κατασκευών και Ναυτιλιακών, Τουριστικών, Γεωργικών και Δασικών Επιχειρήσεων, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 69 έως και 77 του Κ.Ν. 2190/1920 και των άρθρων 1-5 του Ν. 2166/1933.

3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας (α) κατά το ποσό του εισφερόμενου μετοχικού κεφαλαίου των απορροφουμένων εταιριών ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και Ανώνυμος Τεχνική Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρεία - ΜΕΤΩΝ ΑΕ λόγω της ανωτέρω συγχώνευσης, και (β) με την κεφαλαιοποίηση μέρους αποθεματικού από το λογαριασμό ”Διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο”. Αλλαγή της ονομαστικής αξίας της μετοχής. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας.

ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ Α.Τ.Ε.: 1η Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Αμαρουσίου - Χαλανδρίου 18-20, στο Δήμο Αμαρουσίου, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση α) του από 02.12.2005 Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης δι’ απορροφήσεως των ανωνύμων εταιρειών ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και Ανώνυμος Τεχνική Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρεία ΜΕΤΩΝ ΑΕ από την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΑΕΓΕΚ - Ανώνυμη Εταιρία Γενικών Κατασκευών και Ναυτιλιακών, Τουριστικών, Γεωργικών και Δασικών Επιχειρήσεων, β) της Επεξηγηματικής Έκθεσης κατ άρθρο 69 του ν. 2190/1920 καθώς και της Έκθεσης - κατ άρθρο 289 του ισχύοντος Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και γ) της κατ άρθρο 3 παρ. 2 του ν. 2166/1993 έκθεσης πιστοποίησης της λογιστικής αξίας της εταιρείας από τον Ορκωτό Ελεγκτή - Λογιστή της ανώνυμης εταιρείας Ορκωτών Ελεγκτών BAKER TILLY HELLAS AE που διενήργησε το έλεγχο σύμφωνα με την περιουσιακή κατάσταση που εμφανίζεται στον Ισολογισμό Μετασχηματισμού της εταιρείας της 30ης Ιουνίου 2005.

2. Έγκριση της συγχώνευσης δια απορροφήσεων των ανωνύμων εταιρειών με τις επωνυμίες ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και Ανώνυμος Τεχνική Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρεία ΜΕΤΩΝ ΑΕ από την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΑΕΓΕΚ - Ανώνυμη Εταιρία Γενικών Κατασκευών και Ναυτιλιακών, Τουριστικών, Γεωργικών και Δασικών Επιχειρήσεων σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 69 έως και 77 του Κ.Ν. 2190/1920 και των άρθρων 1-5 του Ν. 2166/1933.

3. Ορισμός εκπροσώπου της εταιρείας για την υπογραφή ενώπιον συμβολαιογράφου της πράξης σύμβασης συγχώνευσης.

4. Παροχή εξουσιοδοτήσεως στον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης και στον Γραμματέα να υπογράψουν και να επικυρώσουν τα πρακτικά της Συνελεύσεως.

Κυριακή 12/3

Γενικές συνελεύσεις

ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΕΣΒΟΥ Α.Ε.: Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 10:00, στη Μυτιλήνη, στην αίθουσα του Κινηματοθεάτρου ΑΡΙΩΝ, Σμύρνης 9, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υιοθέτηση προγράμματος παροχής δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών της Εταιρείας σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και σε υπαλλήλους της Εταιρείας και συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 9 του Κ.Ν. 2190/1920.

2. Λοιπές ανακοινώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v