Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Η εταιρία Marfin Financial Group ανακοινώνει τα αποτελέσματα έτους, ενώ οι εταιρίες Κρι - Κρι και Δίας πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Επίσης, ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Σάββας Τσιτουρίδης, πραγματοποιεί επίσκεψη στην κεντρική διοίκηση του ΟΑΕΔ.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Γενικές συνελεύσεις

ΚΡΙ-ΚΡΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε.: 20η Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 12:00, στις εγκαταστάσεις της Εταιρίας, επί του 3ον χ.λ.μ Ε.Ο. Σερρών - Δράμας (στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου ορόφου του Κτιρίου Γραφείων), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λήψη απόφασης για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά το ποσό των 3.456.129,60 euro, η οποία θα πραγματοποιηθεί με: α) κεφαλαιοποίηση της διαφοράς (αποθεματικού) που σχηματίσθηκε από την αναπροσαρμογή παγίων, δηλ. αναπροσαρμογή της αξίας της ακίνητης περιουσίας της εταιρείας, σύμφωνα με τον ν.2065/1992, ποσού 456.129,60 euro και β) κεφαλοποίηση ισόποσου από το ειδικό αποθεματικό που σχηματίσθηκε λόγω διαφοράς τιμής από έκδοση μετοχών υπέρ του άρτιου ποσού 3.000.000 euro. Η εν λόγω δε αύξηση θα πραγματοποιηθεί με αύξηση της ονομαστικής αξίας της καθεμιάς των μετοχών της Εταιρείας σε δύο ευρώ (2 ) και στην συνέχεια μείωση της ονομαστικής αξίας αντίστοιχα της καθεμιάς των μετοχών της εταιρείας σε ένα euro (1), με ταυτόχρονη έκδοση ίσου με τον υφιστάμενο αριθμό κοινών ονομαστικών μετοχών, δηλ. αύξηση (διπλασιασμό) του συνολικού αριθμού τους από 4.488.480 κοινές ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας της καθεμιάς 1,23 euro, σε 8.976.960 κοινές ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας της καθεμιάς 1,00 euro συνολικά, ώστε να διανεμηθεί στη συνέχεια, στους μετόχους μία δωρεάν μετοχή για κάθε μία παλαιά (split).

2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του ισχύοντος κωδικοποιημένου καταστατικού της εταιρείας, περί κεφαλαίου, προκειμένου να ενσωματωθεί η άνω αύξησή του.

3. Κωδικοποίησή του καταστατικού σε ενιαίο κείμενο, όπου θα ενσωματωθεί και η άνω τροποποίηση του άνω άρθρου 5 αυτού.

ΔΙΑΣ Α.Ε.Ε.Χ.: Α’ Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 10:00, στο ξενοδοχείο Εσπέρια Παλλάς, Σταδίου 22, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού.

2. Τροποποίηση του άρθρου 28 του Καταστατικού.

Διάφορα

Ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Σάββας Τσιτουρίδης, πραγματοποιεί επίσκεψη στην κεντρική διοίκηση του ΟΑΕΔ, στις 8:30.

Οικονομικά αποτελέσματα

- Η εταιρία Marfin Financial Group ανακοινώνει τα αποτελέσματα έτους 2005.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v