Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γ. Αλογοσκούφης, παρουσιάζει τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, ενώ ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Σάββας Τσιτουρίδης, πραγματοποιεί επίσκεψη στα γραφεία της ΓΣΕΕ. Οι εταιρίες Διεκάτ και Ωμέγα πραγματοποιούν γ.σ.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

ΩΜΕΓΑ Α.Ε.Ε.Χ.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 17:00, στον έβδομο όροφο του επί των οδών Έσλιν και Αμαλιάδος 20 κτιρίου, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων, καθώς και των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή της 6ης εταιρικής χρήσης (01.01.2005 - 31.12.2005). Έγκριση διανομής μερίσματος.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της 6ης εταιρικής χρήσης (01.01.2005 - 31.12.2005).

3. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων της 7ης εταιρικής χρήσης και καθορισμός της αμοιβής τους.

4. Απόκτηση από την Εταιρία ιδίων μετοχών μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών σύμφωνα με το άρθρο 16 του κ.ν.2190/1920.

5. Έγκριση συμβάσεων κατ’ άρθρο 23α του κ.ν. 2190/1920.

6. Ανανέωση σύμβασης κατ’ άρθρο 32 παρ. 5 του ν. 3371/2005.

7. Τροποποίηση άρθρων του καταστατικού προκειμένου να προσαρμοσθεί στις διατάξεις του ν. 3371/2005 και του κεφαλαίου 15 του κ.ν.2190/1920.

8. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΔΙΕΚΑΤ Α.Τ.Ε.: Α’ Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 09:00, στην έδρα της Εταιρίας, Κωνσταντινουπόλεως 42, Κορωπί, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών οι οποίες θα διανεμηθούν σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας έναντι της εισφοράς εκ μέρους τους μετοχών που κατέχουν στην θυγατρική εταιρεία ΔΙΕΚΑΤ - ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Α.Τ.Ε. και ταυτόχρονη κατάργηση του δικαιώματος των παλαιών μετόχων επί των νέων αυτών μετοχών υπέρ των συγκεκριμένων φυσικών προσώπων - μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας. Για τη συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, οι κ.κ. Μέτοχοι πρέπει να δεσμεύσουν στο Σύστημα Άϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), μέσω του χειριστή τους, τον αριθμό των μετοχών με τις οποίες επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Διάφορα

* Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γ. Αλογοσκούφης, παρουσιάζει τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) στις 12:00, στο κτίριο της ΓΓΠΣ (Χανδρή και Θεσσαλονίκης 1, πλησίον ηλεκτρικού σταθμού Καλλιθέας).

* Ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Σάββας Τσιτουρίδης, πραγματοποιεί επίσκεψη στα γραφεία της ΓΣΕΕ, στις 12:00.

Οικονομικά στοιχεία

- Προσωρινά στοιχεία εθνικών λογαριασμών (δ’ τρίμηνο).

Συνέδρια

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) διοργανώνει το 3ο Ετήσιο Συνέδριό του με τίτλο ”Το Λιανεμπόριο σε σταυροδρόμι”, στο ξενοδοχείο Ledra Marriott.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Κατασκευαστικές δαπάνες (Ιανουάριος).

- Στοιχεία προσωπικού εισοδήματος – προσωπικών δαπανών (Ιανουάριος).

- Ανακοίνωση του δείκτη τάσεων στον τομέα παροχής υπηρεσιών (Φεβρουάριος).

Αγγλία

- Ανακοίνωση του δείκτη τάσεων στον τομέα της μεταποίησης (Φεβρουάριος).

Γαλλία

- Ανακοίνωση του δείκτη τάσεων στον τομέα της μεταποίησης (Φεβρουάριος).

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τάσεων στον τομέα της μεταποίησης (Φεβρουάριος).

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση του δείκτη τάσεων στον τομέα της μεταποίησης (Φεβρουάριος).

- Ποσοστό ανεργίας (Ιανουάριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v