Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Οι εταιρίες Εθνική Τράπεζα, Γενική Τράπεζα, Μ.Ι. Μαΐλλης, ΓΕΚ, Motor Oil και Γρ. Σαράντης ανακοινώνουν τα αποτελέσματα έτους, ενώ η Κεραμεία Αλλατίνη πραγματοποιεί γενική συνέλευση. Επίσης, ανακοινώνεται ο δείκτης κύκλου εργασιών στο λιανικό εμπόριο Δεκεμβρίου, καθώς και ο δείκτης τιμών παραγωγού στη βιομηχανία Ιανουαρίου.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 33.635.790 (ΚΑ) μετοχές της εταιρίας PLIAS ΑΒΕΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ, οι οποίες προέκυψαν από το πρόσφατο Reverse Split των μετοχών. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο Χ.Α. ανέρχεται σε 33.635.790 (ΚΑ) μετοχές, με νέα ονομαστική αξία ευρώ 0,32, νέο κωδικό ISIN GRS065001026 και προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης διαπραγμάτευσης μετοχής ευρώ 0,48.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση οι 44.450.416 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε.Β.Ε., οι οποίες προέκυψαν από μετατροπή ισαρίθμων (ΚΑ) μετοχών. Το σύνολο των εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που διαπραγματεύονται στο Χ.Α. ανέρχεται σε 44.450.416 (ΚΟ) μετοχές, με κωδικό ISIN GRS045003001.

Γενικές συνελεύσεις

ΚΕΡΑΜΕΙΑ - ΑΛΛΑΤΙΝΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε.: Eκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Πλούτωνος 27, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση τροποποίησης και διεύρυνσης του άρθρου 3 του Καταστατικού περί του εταιρικού σκοπού και προσθήκη όρου για την παροχή δυνατότητας επίδοσης της εταιρείας και στους κλάδους των ασφαλιστικών εργασιών και παροχής συμβουλευτικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

2. Διάφορες ανακοινώσεις.

Οικονομικά αποτελέσματα

- Οι εταιρίες Εθνική Τράπεζα, Γενική Τράπεζα, Μ.Ι. Μαΐλλης, ΓΕΚ, Motor Oil και Γρ. Σαράντης ανακοινώνουν τα αποτελέσματα έτους.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη κύκλου εργασιών στο λιανικό εμπόριο (Δεκέμβριος).

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού στη βιομηχανία (Ιανουάριος).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (δ’ τρίμηνο).

- Καταναλωτική εμπιστοσύνη (Φεβρουάριος).

- Πωλήσεις υπαρχουσών κατοικιών (Ιανουάριος).

Γαλλία

- Ανακοίνωση του δείκτη καταναλωτικής εμπιστοσύνης (Φεβρουάριος).

- Ποσοστό ανεργίας (Ιανουάριος).

Γερμανία

- Ποσοστό ανεργίας (Φεβρουάριος).

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Ιανουάριος).

- Ανακοίνωση του δείκτη επιχειρηματικού κλίματος (Φεβρουάριος).

- Βιομηχανική εμπιστοσύνη (Φεβρουάριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v