Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Οι εταιρίες ΚΑΕ και Frigoglass ανακοινώνουν τα αποτελέσματα έτους, ενώ οι εταιρίες Νίκας, ΕΒΖ, Euromedica και Ιντερσάτ πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Επίσης, ανακοινώνονται προσωρινά στοιχεία για τις εμπορευματικές συναλλαγές Δεκεμβρίου.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

Π.Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.: Eκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 13:00, στα γραφεία της Εταιρίας, 22ο χλμ Ε. Ο. Αθηνών Λαμίας, Άγιος Στέφανος με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση εκλογής και επικύρωση της ιδιότητας των νέων μελών Δ.Σ. ως Ανεξάρτητων, Μη Εκτελεστικών και Εκτελεστικών σε αντικατάσταση παραιτηθέντων.

2. Προέγκριση σύμφωνα με το άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920 της πώλησης του συνόλου των μετοχών θυγατρικής εταιρίας στην Εταιρία σε ιδρυτή της.

3. Προέγκριση σύμφωνα με το άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920 της αγοράς μετοχών θυγατρικής εταιρίας της Εταιρίας από ιδρυτή της και μέλη της οικογένειάς του.

4. Παροχή αδείας σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στους Διευθυντές να ενεργούν πράξεις που υπάγονται σε έναν από τους σκοπούς που επιδιώκει η Εταιρία.

5. Επικύρωση της Ελεγκτικής Επιτροπής και της Επιτροπής Διορισμών και Αμοιβών της Εταιρίας.

6. Παροχή εξουσιοδότησης στον Πρόεδρο και στον Γραμματέα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για την υπογραφή και επικύρωση του Πρακτικού της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

7. Διάφορες άλλες ανακοινώσεις.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 11:00, στο ξενοδοχείο Ηλέκτρα Παλάς, Πλατεία Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη, με θέμα ημερήσιας διάταξης: ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ (ΚΟΑ) ΖΑΧΑΡΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ (5) ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ - ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟ 12.01.2006 ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ.

EUROMEDICA Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Μεσογείων 2-4 (Πύργος Αθηνών), Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου και παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων.

2. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

ΙΝΤΕΡΣΑΤ Α.Ε.: 2η Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 15:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, Αυλώνος 103, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Επέκταση του σκοπού της εταιρείας και τροποποίηση του σχετικού άρθρου 2 του Καταστατικού αυτής.

2. Συζήτηση για το ενδεχόμενο συγχώνευσης με απορρόφηση από την εταιρεία άλλων Ανωνύμων Εταιρειών ή Εταιρειών Περιορισμένης Ευθύνης.

3. Ενημέρωση των μετόχων σχετικά με τις μελλοντικές επιχειρηματικές εξελίξεις της εταιρείας.

Οικονομικά αποτελέσματα

- Οι εταιρίες ΚΑΕ και Frigoglass ανακοινώνουν τα αποτελέσματα έτους.

Οικονομικά στοιχεία

- Προσωρινά στοιχεία εμπορευματικών συναλλαγών (Δεκέμβριος).

Διάφορα

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, θα συναντηθεί με το Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), Donald Johnston, ενόψει της Διυπουργικής Συνόδου του ΟΟΣΑ στις 23-24 Μαΐου, στην οποία η Ελλάδα θα έχει την Προεδρία.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Παραγγελίες διαρκών αγαθών (Ιανουάριος).

Αγγλία

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (δ’ τρίμηνο).

- Τιμές εισαγωγών – εξαγωγών (δ’ τρίμηνο).

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Φεβρουάριος).

Κυριακή 26/2

Γενικές συνελεύσεις

ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 10:00, στη Μυτιλήνη, στην αίθουσα του Κινηματοθεάτρου ΑΡΙΩΝ, Σμύρνης 9, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση για τη αλλαγή της χρήσης μέρους των αντληθέντων κεφαλαίων ύψους 3.530.000 ευρώ που προήλθαν από την τελευταία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που ολοκληρώθηκε το Δεκέμβριο 2005 για την χρηματοδότηση μέρους του προγράμματος αντικατάστασης των κυρίων μηχανών του Ε/Γ-Ο/Γ ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ και προγράμματος προσθηκών, βελτιώσεων στα Ε/Γ -Ο/Γ ΜΥΤΙΛΗΝΗ και Ε/Γ-Ο/Γ ΘΕΟΦΙΛΟΣ.

2. Υιοθέτηση προγράμματος παροχής δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών της Εταιρείας σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και σε υπαλλήλους της Εταιρείας και συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 9 του Κ.Ν. 2190/1920.

3. Τροποποίηση του άρθρου 14 του καταστατικού της Εταιρείας, έτσι ώστε το ΔΣ να αποτελείται από 7 έως 9 μέλη.

4. Επικύρωση της εκλογής του κ. Ανδρέα Δημητρουλόπουλου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος μέλους και έγκριση των πράξεων και αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου με τη νέα σύνθεση.

5. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

6. Λήψη απόφασης για την εξαγορά του συνόλου των μετοχών της εταιρίας ΣΙ ΛΙΝΚ ΦΕΡΡΙΣ ΝΕ. από τον κ. Απόστολο Βεντούρη και νομικά πρόσωπα και λήψη σχετικής έγκρισης σύμφωνα με το Αρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920.

7. Λοιπές ανακοινώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v