Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Οι εταιρίες Τιτάν, Μυτιληναίος, Αλουμίνιο της Ελλάδος, Cosmote, και Μέτκα ανακοινώνουν τα αποτελέσματα της χρήσεως του 2005. Επίσης, οι εταιρίες Δίας Επενδυτική και Ντιονίκ πραγματοποιούν έκτακτη γενική συνέλευση.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Γενικές συνελεύσεις

ΔΙΑΣ Α.Ε.Ε.Χ.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 11:00, στο ξενοδοχείο Εσπέρια Παλλάς, Σταδίου 22, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού.

2. Έγκριση αντικατάστασης μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

3. Έγκριση σύμβασης διαχείρισης χαρτοφυλακίου της Εταιρίας.

4. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

5. Ανακοίνωση καταλόγου μετόχων από τους οποίους απέκτησε η Εταιρία ίδιες μετοχές.

6. Τροποποίηση του άρθρου 28 του Καταστατικού.

ΝΤΙΟΝΙΚ Α.Ε.Β.Ε.: Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 17:00, στα γραφεία της Εταιρίας, στις Αχαρνές Αττικής, Αριστοτέλους 95, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων και παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο για την εξειδίκευση των όρων εκδόσεώς του.

2. Διεύρυνση του σκοπού της εταιρίας σε νέους τομείς και κλάδους δραστηριότητας και τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού.

3. Επικαιροποίηση του Καταστατικού σχετικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που αποφασίστηκε την 15.12.2004 από το Δ.Σ. σε υλοποίηση προγράμματος stock option.

Εταιρικές πράξεις

* Σε εφαρμογή της παραγράφου 8 του άρθρου 213, του Κανονισμού του Χ.Α., οι μετοχές της εταιρείας ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ Α.Τ.Ε. επανεντάσσονται προς διαπραγμάτευση από την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2006, στην κατηγορία Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης, δεδομένου ότι κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης 22/02/2006 η τιμή κλεισίματος διαμορφώθηκε άνω του ορίου των 0,40 Ευρώ.

Διάφορα

* Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, θα προεδρεύσει της Συνόδου των υπουργών Οικονομίας των χωρών που μετέχουν στη Διαδικασία Συνεργασίας της Ν.Α. Ευρώπης. Η Σύνοδος, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Intercontinental, έχει ως αντικείμενο τις οικονομικές προοπτικές της Ν.Α. Ευρώπης. Μετά το πέρας των εργασιών, στις 14:00, ο Υπουργός θα παρουσιάσει σε συνέντευξη τύπου, στο χώρο του ξενοδοχείου, τα αποτελέσματα της Συνόδου.

Η Ελλάδα έχει την τρέχουσα περίοδο την προεδρία της Διαδικασίας Συνεργασίας της Ν.Α. Ευρώπης. Στη Σύνοδο θα μετέχουν οι Υπουργοί Οικονομίας από δέκα χώρες της περιοχής, καθώς και εκπρόσωποι της Αυστριακής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Γραφείου Ειδικού Συντονιστή για το Συμβούλιο Σταθερότητας στη Ν.Α. Ευρώπη. Οι χώρες που θα εκπροσωπηθούν στην αυριανή συνάντηση είναι, πέραν της Ελλάδας, οι εξής: Αλβανία, Βουλγαρία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Ρουμανία, Τουρκία, Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, Σερβία και Μαυροβούνιο, Κροατία και Μολδαβία.

* Με τον υπουργό Οικονομίας και Ενέργειας της Βουλγαρίας, Rumen Ovcharov, θα συναντηθούν στις 10:00, στο υπουργείο Ανάπτυξης, ο υπουργός Ανάπτυξης, Δημήτρης Σιούφας, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Αναστάσιος Νεράντζης, και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου, Νίκος Στεφάνου.

Παράλληλα, μετά από πρόσκληση του πρέσβη της Αυστρίας στην Ελλάδα, dr. Herbert Kroll, στο πλαίσιο της Αυστριακής Προεδρίας για το πρώτο εξάμηνο του 2006, ο υπουργός Ανάπτυξης, Δ. Σιούφας, οι υφυπουργοί, Γ. Παπαθανασίου και Αν. Νεράντζης, ο ΓΓ του υπουργείου, Ν. Στεφάνου, και ο ειδικός γραμματέας για την Ανταγωνιστικότητα, Σπ. Ευσταθόπουλος, θα ενημερώσουν στις 13:30 τους πρέσβεις των κρατών-μελών της ΕΕ στην Ελλάδα για την ενεργειακή πολιτική της Κυβέρνησης.

Οικονομικά αποτελέσματα

- Οι εταιρίες Τιτάν, Μυτιληναίος, Αλουμίνιο της Ελλάδος, Cosmote και Μέτκα ανακοινώνουν τα αποτελέσματα της χρήσεως του 2005.

Συνεντεύξεις τύπου

Η εταιρία TIM πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του νέου μενού υπηρεσιών της εταιρίας, στις 12:30, στην έδρα της (Λ. Κηφισίας 66, Μαρούσι).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v