Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Οι εταιρίες Τράπεζα Πειραιώς και Ελληνικά Πετρέλαια ανακοινώνουν τα αποτελέσματα του 2005, ενώ οι εταιρίες Πειραιώς ΑΕΕΑΠ, Νάκας και Veterin πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Επίσης, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ παραχωρούν κοινή συνέντευξη τύπου με θέμα τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Εταιρικές πράξεις

* Αναστέλλεται προσωρινά η διαπραγμάτευση των 44.450.416 κοινών ανωνύμων μετοχών της εταιρίας ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε.Β.Ε. προκειμένου να μετατραπούν σε ισάριθμες κοινές ονομαστικές. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων κοινών ονομαστικών μετοχών ορίζεται η 28/02/2006.

* Παύει προσωρινά η διαπραγμάτευση των 67.271.587 (ΚΑ) μετοχών της εταιρίας PLIAS ΑΒΕΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ, ονομαστικής αξίας ευρώ 0,30 και διαγράφονται από τον ηλεκτρονικό πίνακα συναλλαγών του Χ.Α., προκειμένου να αντικατασταθούν από 33.635.790 (ΚΑ) μετοχές ονομαστικής αξίας ευρώ 0,600000062433497 στα πλαίσια του Reverse Split των μετοχών της εταιρίας. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων (ΚΑ) μετοχών ορίζεται η Τρίτη 28/2/2006 με προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης μετοχής ευρώ 0,48.

Γενικές συνελεύσεις

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε.Ε.Α.Π.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 12:00, στην Αθήνα, στην αίθουσα Συσκέψεων του 6ου ορόφου του κτιρίου της Τράπεζας Πειραιώς (Λ. Συγγρού 87), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με κεφαλαιοποίηση μέρους του υπέρ το άρτιο αποθεματικού και τροποποίηση του σχετικού περί μετοχικού κεφαλαίου άρθρου του Καταστατικού.

2. Λήψη απόφασης για σύναψη συμβάσεων παροχής υπηρεσιών σύμφωνα με το άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920.

3. Λήψη απόφασης για τροποποίηση χρήσης των αντληθέντων από το Χ.Α. κεφαλαίων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2778/99 όπως έχει τροποποιηθεί με το Ν.2992/2002.

4. Διάφορες Ανακοινώσεις.

ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της Εταιρίας, στην Παιανία, 19ο χλμ. Λεωφ. Λαυρίου, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Συμπλήρωση των σκοπών της εταιρείας με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού της.

VETERIN Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 16:00, στο ξενοδοχείο Intercontinental, αίθουσα ’’ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΙΙ’’), Λ. Συγγρού 89-93, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση της παραγράφου 2 του άρθρου 1 του Καταστατικού της Εταιρίας.

2. Μεταφορά της έδρας της Εταιρίας και τροποποίηση του άρθρου 2 του Καταστατικού.

3. Κατάργηση διάταξης (στ) της παραγράφου 1 του άρθρου 3 του Καταστατικού.

4. Μείωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και τροποποίηση του άρθρου 13 του Καταστατικού.

5. Αλλαγή της διάρκειας της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου και τροποποίηση του άρθρου 14 του Καταστατικού.

6. Τροποποίηση του άρθρου 15 του Καταστατικού σχετικά με τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου.

7. Τροποποίηση, συμπλήρωση, κατάργηση και αναρίθμηση διατάξεων του συνόλου των άρθρων του Καταστατικού της Εταιρίας για σκοπούς λειτουργικότητας και προσαρμογής στην ισχύουσα νομοθεσία και κωδικοποίηση αυτού σε ενιαίο κείμενο.

8. Έγκριση και επικύρωση των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου.

9. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Διάφορα

Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ πραγματοποιούν κοινή συνέντευξη τύπου με θέμα: ”Συντονισμός Δράσης – Αγωνιστικές Κινητοποιήσεις”, στις 13:00, στο αμφιθέατρο της ΓΣΕΕ (Πατησίων 69).

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών του Β΄ Συνεδρίου Ελλήνων Διευθυντών Εξαγωγών, που διοργανώνει ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Σάββας Τσιτουρίδης, θα επισκεφθεί στις 12:00 τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού.

Οικονομικά αποτελέσματα

Οι εταιρίες Τράπεζα Πειραιώς και Ελληνικά Πετρέλαια ανακοινώνουν τα αποτελέσματα του έτους 2005.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη των δεικτών (Ιανουάριος).

Γαλλία

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (δ’ τρίμηνο).

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Ιανουάριος).

Ευρωζώνη

- Εμπορικό ισοζύγιο (Δεκέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v