Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Οι εταιρίες Folli - Follie και Ζήνων πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Επίσης, ανακοινώνεται ο δείκτης τιμών υλικών κατασκευής νέων κτιρίων κατοικιών Ιανουαρίου.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Γενικές συνελεύσεις

FOLLI - FOLLIE Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 12:00, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ύψους ΕΥΡΩ 113.000.000 σε αντικατάσταση του υφιστάμενου μακροχρόνιου δανεισμού της Εταιρείας κατά το νόμο 3156/2003 και παροχή των σχετικών εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο.

2. Αγορά από την Εταιρεία, μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ιδίων μετοχών σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 5 του κ.ν.2190/1920.

ΖΗΝΩΝ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, την 20/02/2006, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, Κανάρη 5, Γλυκά Νερά, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση αντικατάστασης μελών Διοικητικού Συμβουλίου.

2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού σε περίπτωση που εν τέλει δε θα έχει καλυφθεί η αύξηση του Μ.Κ. της εταιρείας έως την ημερομηνία που θα διενεργηθεί η Γενική Συνέλευση.

Οικονομικά στοιχεία



- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών υλικών κατασκευής νέων κτιρίων κατοικιών (Ιανουάριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v