Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Οι εταιρίες Ελεύθερη Τηλεόραση, Ιμπέριο, Euromedica και Alfa Alfa Energy πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Στο διεθνή χώρο αναμένεται η ανακοίνωση βασικών στοιχείων οικονομικής δραστηριότητας.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Διάφορα

* Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ) θα έχουν στις 13:00, συνάντηση με τον υφυπουργό Οικονομικών, Αντώνη Μπέζα, στο υπουργείο Οικονομικών, για τη ρύθμιση της εκκρεμότητας του Φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας σε σχέση με τις νέες αντικειμενικές αξίες των ακινήτων.

* Τη ΓΣΕΕ θα επισκεφθεί στις 10:30 π.μ. ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου. Η ΓΣΕΕ θα αναπτύξει στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ όλα τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις των εργαζόμενων (προσπάθειες ανατροπής και κατάργησης των ΣΣΕ, οικονομικά εργασιακά, ανεργίας κ.λ.π.), όπως αυτά διαμορφώνονται απ΄ την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική.

* O υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Σάββας Τσιτουρίδης, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΤΟΕ στις 09:45.

Γενικές συνελεύσεις

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.: Eκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 15:00, στην έδρα της Εταιρίας, Αγ. Παρασκευής 36-38, στον Δήμο Περιστερίου Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έκδοση Ομολογιακού Δανείου. Εξέταση και λήψη αποφάσεων σχετικά με το είδος του Ομολογιακού Δανείου, ιδίως τη μετατρεψιμότητα αυτού (κοινό, μετατρέψιμο), και την εισαγωγή του προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου για την εξειδίκευση των όρων αυτού, την έκδοση του προγράμματος, την κατάρτιση της σύμβασης με τον εκπρόσωπο και εν γένει τη διενέργεια κάθε πράξης απαραίτητης για την ολοκλήρωση της έκδοσης.

2. Θέματα-Ανακοινώσεις.

ΙΜΠΕΡΙΟ Α.Ε.: Eκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 10:30, στα γραφεία της Εταιρίας στον Πειραιά, Μαυροκορδάτου 11-13, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με κεφαλαιοποίηση διαφορών από αναπροσαρμογή: (α) αξίας συμμετοχών και χρεογράφων και (β) παγίων σύμφωνα με το νόμο 2065/1992. 2. Αύξηση του αριθμού των μετοχών της εταιρείας με ταυτόχρονη μείωση της αξίας κάθε μετοχής.

3. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού περί μετοχικού κεφαλαίου.

4. Διάφορες ανακοινώσεις.

EUROMEDICA Α.Ε.: 2η Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Μεσογείων 2-4 (Πύργος Αθηνών), Α’ συγκρότημα γραφείων, 3ος όροφος, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ανάκληση των αποφάσεων της από 28 Ιουνίου 2005 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρίας επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης: α. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου υπέρ των παλαιών μετόχων με καταβολή μετρητών καθώς και παροχή σχετικών με το θέμα εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο. β. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού λόγω της ως άνω αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου.

2. Την εκ νέου έγκριση της από 28 Ιουνίου 2005 απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνελεύσεως των μετόχων για την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου υπέρ των παλαιών μετόχων με καταβολή μετρητών καθώς και παροχή σχετικών με το θέμα εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο.

3. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού λόγω της ως άνω αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου.

4. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

ALFA ALFA ENERGY Α.Β.Ε.Ε.: Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 12:00, στην έδρα της Εταιρίας, Παραλία Ασπροπύργου, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου εν μέρει με καταβολή μετρητών και εν μέρει με κεφαλαιοποίηση οφειλών της Εταιρείας προς τρίτους, με έκδοση νέων μετοχών και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων για τη συμμετοχή τους στην εν λόγω αύξηση.

2. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού περί κεφαλαίου της Εταιρείας.

3. Αλλαγή της εταιρικής επωνυμίας.

4. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 1 του καταστατικού περί εταιρικής επωνυμίας.

5. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση των δεικτών τιμών εισροών – εκροών στη γεωργία και κτηνοτροφία (Δεκέμβριος).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού (Ιανουάριος).

Γαλλία

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (Δεκέμβριος).

Ευρωζώνη

- Βιομηχανική παραγωγή (Δεκέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v