Η ατζέντα της Δευτέρας

Χωρίς το μέρισμα χρήσης 1.7.2004-30.6.2005 ποσού 0,19 ευρώ ανά μετοχή θα διαπραγματεύεται από σήμερα η μετοχή της Φίλλιπος Νάκας. Γενικές συνελεύσεις πραγματοποιούν η Ιντεάλ, Διεκάτ και Intracom. Συναντήσεις του πρωθυπουργού με αρμόδιες αρχές για το θέμα των υποκλοπών.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

• Ο Πρωθυπουργός, τη Δευτέρα στις 10:30 το πρωί, θα δεχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου τους Προέδρους των δύο ανεξαρτήτων αρχών, της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Τηλεπικοινωνιών κ. Λαμπρινόπουλο και της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων κ. Αλεξανδρίδη.

Στις συναντήσεις θα μετέχουν και οι υπουργοί Δικαιοσύνης κ. Παπαληγούρας και Μεταφορών κ. Λιάπης.

Επίσης, ο Πρωθυπουργός θα ζητήσει από τις ανεξάρτητες αρχές, τη γνώμη τους και προτάσεις για την ενίσχυση του θεσμικού πλαισίου στο θέμα της αντιμετώπισης φαινομένων υποκλοπών.

• Στις 11:30, ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τους καθηγητές Πανεπιστημίου κυρίους Δημήτρη Τσάτσο, Αντώνη Μανιτάκη, Νίκο Ανδρουλάκη, Γιάννη Μανωλεδάκη, Χρήστο Καψάλη και Π. Τσανάκα.

Εταιρικές πράξεις

Από την σήμερα 13/2/2006, οι μετοχές της εταιρίας ”ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.Ε.” είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. χωρίς το μέρισμα χρήσης 1.7.2004-30.6.2005, ποσού 0,19 ευρώ ανά μετοχή.

Γενικές συνελεύσεις

ΟΜΙΛΟΣ ΙΝΤΕΑΛ Α.Β.Ε.Ε.Δ.Ε.Σ.: Eκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 13:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, Κρέοντος 25, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της Εταιρείας με συνένωση μετοχών (reverse split) και αντίστοιχη τροποποίηση της παραγράφου 1 του άρθρου 6 του Καταστατικού της Εταιρείας.

2. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών της Εταιρείας για συμψηφισμό ζημιών και αντίστοιχη τροποποίηση της παραγράφου 1 του άρθρου 6 του Καταστατικού της Εταιρείας.

3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με καταβολή μετρητών ή/και κεφαλαιοποίηση απαιτήσεων και έκδοση νέων μετοχών σε υπέρ το άρτιο τιμή, με κατάργηση ή περιορισμό του δικαιώματος προτίμησης σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 6 του Κ.Ν. 2190/1920 και εφαρμοζομένου του άρθρου 13α του Κ.Ν. 2190/1920 σε περίπτωση μερικής κάλυψης του ποσού της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, και αντίστοιχη τροποποίηση της παραγράφου 1 του άρθρου 6 του Καταστατικού της Εταιρείας.

4. Κωδικοποίηση του Καταστατικού της Εταιρείας σε ενιαίο κείμενο με την ενσωμάτωση των ανωτέρω τροποποιήσεων.

5. Λοιπά θέματα και ανακοινώσεις.

ΔΙΕΚΑΤ Α.Τ.Ε.: Eκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:00, στην έδρα της Εταιρίας, Κωνσταντινουπόλεως 42, Κορωπί, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών οι οποίες θα διανεμηθούν σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας έναντι της εισφοράς εκ μέρους τους μετοχών που κατέχουν στην θυγατρική εταιρεία ΔΙΕΚΑΤ - ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Α.Τ.Ε. και ταυτόχρονη κατάργηση του δικαιώματος των παλαιών μετόχων επί των νέων αυτών μετοχών υπέρ συγκεκριμένων φυσικών προσώπων - μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας.

3. Έγκριση συμβάσεως και παροχή εξουσιοδοτήσεως προς υπογραφή, σύμφωνα με το άρθρο 23α του Κ.Ν.2190/20.

ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Eκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 11:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στο 19 χλμ. της νέας οδού Παιανίας - Μαρκοπούλου, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Επέκταση των δραστηριοτήτων της Εταιρίας και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού αυτής, περί σκοπού.

2. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ορισμός των Μη Εκτελεστικών Ανεξαρτήτων Μελών αυτού, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3016/2002, Περί Εταιρικής Διακυβέρνησης, ως ισχύει σήμερα.

Διάφορα

Ο Αντιπρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Πεχλιβανίδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, Δούκας Παλαιολόγος, και ο Σύμβουλος Διοίκησης, Μίνως Μωϋσής, πραγματοποιούν συνέντευξη τύπου με θέμα τη νέα δραστηριότητα της Τράπεζας για την ”Συνταξιοδοτική Αποταμίευση”. Η συνέντευξη θα δοθεί στις 13:00, στο Μέγαρο Μελά (Αιόλου 93).

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (Σ.Β.Β.Ε.) διοργανώνει σήμερα εκδήλωση με θέμα: ”Το σύγχρονο πλαίσιο των διακρατικών εμπορικών συναλλαγών μεταξύ Ελλάδας-Βουλγαρίας”.

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης θα παραθέσει σήμερα Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου και ώρα 13.30 γεύμα προς τιμήν των πρέσβεων της Λατινικής Αμερικής και του νεοσυσταθέντος Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδος-Λατινικής Αμερικής στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών εισαγωγών στη βιομηχανία (Δεκέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v