Η ατζέντα της Τρίτης

Ξεκινούν στο Λουτράκι Κορινθίας οι εργασίες της Συνόδου των Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Διαδικασίας Συνεργασίας των Χωρών της Νοτιο - Ανατολικής Ευρώπης, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Διάφορα

* Ο Πρωθυπουργός, Κ. Καραμανλής, θα συναντηθεί στις 10:30 με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ισπανίας, κ. Μορατίνο.

* Στις 11:00 θα συνεδριάσει η Κυβερνητική Επιτροπή με θέματα του Υπουργείου Παιδείας.

* Στις 19:30 ο πρωθυπουργός θα παραστεί στη δεξίωση, στο Προεδρικό Μέγαρο, προς τιμήν του Δικαστικού Σώματος, της Ακαδημίας Αθηνών, των Πρυτανικών Αρχών των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και των Προέδρων των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

* Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, θα συναντηθεί στις 9:00, με τον υπουργό Εξωτερικών της Ισπανίας, Miguel Angel Moratinos, ο οποίος θα συνοδεύεται από τον Πρεσβευτή της Ισπανίας στην Ελλάδα, Martinez Salazar, και αντιπροσωπεία Ισπανών επιχειρηματιών.

Στις 13:45 ο Υπουργός θα συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα της Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων, John Monks, ο οποίος θα συνοδεύεται από αντιπροσωπεία των προεδρείων της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.



* Ξεκινούν στο Λουτράκι Κορινθίας, στο ξενοδοχείο ”POSEIDON RESORT” οι εργασίες της Συνόδου των Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Διαδικασίας Συνεργασίας των Χωρών της Νοτιο - Ανατολικής Ευρώπης (SEECP), η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας. Στη Σύνοδο προεδρεύουν ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αναστάσης Παπαληγούρας, και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Γιώργος Βουλγαράκης.

* Η Merrill Lynch πραγματοποιεί εκδήλωση, παρουσία του Tom Hobson, Merrill Lynch chief Global Technical analyst and head of EMEA Fixed Income Strategy, με αντικείμενο τις εκτιμήσεις και προοπτικές για τις αγορές ομολόγων, συναλλάγματος και παραγώγων στις περιοχές της ΝΑ Ευρώπης και Μ. Ανατολής, καθώς και σε διεθνές επίπεδο, στις 16:30-17:30, στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, αίθουσα ”Thalia 1”.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Καταναλωτική πίστη (Δεκέμβριος).

Γερμανία

- Βιομηχανική παραγωγή (Δεκέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v