Η ατζέντα της Δευτέρας

Την επέκταση του σκοπού της εταιρίας, το ενδεχόμενο συγχωνεύσεων με άλλες εταιρίες, καθώς και τις μελλοντικές επιχειρηματικές εξελίξεις, συζητά η εταιρία Ιντερσάτ στην επαναληπτική γενική της συνέλευση. Παράλληλα ο κ. Αλογοσκούφης θα μιλήσει σε ημερίδα.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. τα 10.951.200 δικαιώματα (ΕΔΡΙΠΔ) της εταιρίας ΕURODRIP Α.Β.Ε.Γ.Ε., συμμετοχής στην πρόσφατη ΑΜΚ με καταβολή μετρητών, διαπραγματεύσιμα από 06/02/2006 έως και 14/02/2006, με κωδικό ISIN GRX400003018, ελεύθερο ημερήσιο όριο διακύμανσης και τιμή εκκίνησης δικαιώματος ευρώ 1,80. Η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται από 06/02/2006 έως και 20/02/2006.

Γενικές συνελεύσεις

ΙΝΤΕΡΣΑΤ Α.Ε.: Α’ Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 15:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, Αυλώνος 103, στην Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1.Επέκταση του σκοπού της εταιρείας και τροποποίηση του σχετικού άρθρου 2 του Καταστατικού αυτής.

2. Συζήτηση για το ενδεχόμενο συγχώνευσης με απορρόφηση από την εταιρεία άλλων Ανωνύμων Εταιρειών ή Εταιρειών Περιορισμένης Ευθύνης.

3. Ενημέρωση των μετόχων σχετικά με τις μελλοντικές επιχειρηματικές εξελίξεις της εταιρείας.

Διάφορα

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γ. Αλογοσκούφης, θα είναι ομιλητής στις 10:15, στην ημερίδα που διοργανώνει το Ινστιτούτο Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Καραμανλής, στο ξενοδοχείο Divani Caravel με θέμα: ”Μεταρρυθμίσεις στην Οικονομία: Νέες δομές για την Ανάπτυξη και την Κοινωνική Συνοχή”.

Συνεντεύξεις τύπου

Η εταιρία Intertech, αποκλειστικός διανομέας των προϊόντων της Panasonic στην Ελλάδα, πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στις 12:30, στην Αίγλη Ζαππείου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v