Η ατζέντα της Πέμπτης

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 360.000 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας Δέλτα Συμμετοχών και οι 320.052 νέες (KO) μετοχές της εταιρίας Ντιονίκ.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 360.000 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ΔΕΛΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε., οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη μετατροπή 60.000 ομολογιών. Από την ίδια ημερομηνία, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 40.958.268 (KO) μετοχές. Διευκρινίζεται ότι βάσει του άρθρου 76 του Κανονισμού του Χ.Α. και της απόφασης 30 του Δ.Σ. Χ.Α., όπως ισχύουν, τα όρια διακύμανσης της τιμής της μετοχής μόνο για τη συνεδρίαση του Χ.Α. της 02/02/2006, ορίζονται ως εξής: +10% (και κατ’ επέκταση +20%) στην τιμή κλεισίματος της μετοχής της τελευταίας συνεδρίασης του Χ.Α. (1/2/2006): ευρώ 12,36 και -10% (και κατ’ επέκταση -20%) στην προσαρμοσμένη τιμή της μετοχής που προκύπτει λόγω της αύξησης: ευρώ 12,30.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 320.052 νέες (KO) μετοχές της εταιρίας ΝΤΙΟΝΙΚ A.E., που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock options) από τα μέλη ΔΣ, τα στελέχη και το προσωπικό της εταιρείας (συνολικά 56 άτομα), σε τιμή διάθεσης μετοχής ευρώ 0,30. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 18.666.986 (ΚΟ) μετοχές.

Διάφορα

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Δημήτρης Σιούφας, πραγματοποιεί συνάντηση στις 13:15 μ.μ., στο υπουργείο Ανάπτυξης, με τον πρόεδρο της εταιρείας Gazprom, Αλεξέι Μίλερ, και τον αντιπρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της, Αλεξάντερ Μεντβέντεφ, που επισκέπτονται τη χώρα μας. Στη συνάντηση αυτή θα παρευρεθούν ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γιώργος Σαλαγκούδης, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ανάπτυξης, Νίκος Στεφάνου, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΠΑ, Ραφαήλ Μωϋσής, και ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ, Ασημάκης Παπαγεωργίου. Στις 14:30 μ.μ., ο υπουργός Ανάπτυξης, Δημήτρης Σιούφας, και ο πρόεδρος της Gazprom, Αλεξέι Μίλερ, θα επισκεφθούν τον πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Πωλήσεις οχημάτων (Ιανουάριος).

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση επιτοκίων από Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (Φεβρουάριος).

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού (Δεκέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v