Η ατζέντα της Δευτέρας

Οι εταιρείες Ridenco και Notos Com Συμμετοχές πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Επίσης, ανακοινώνεται ο δείκτης κύκλου εργασιών στο λιανικό εμπόριο Νοεμβρίου.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Γενικές συνελεύσεις

ΡΙΝΤΕΝΚΟ Α.Ε.: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, στις 13:30, στα γραφεία της, Αιγιαλείας 52, Παράδεισος Αμαρουσίου, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1.Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών.

2.Τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού της εταιρείας που αφορά στην κατά τα ανωτέρω αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της.

3.Έγκριση συμβάσεων κατά το άρθρο 23α του Κ.Ν.2190/1920.

4.Διάφορες ανακοινώσεις.

NOTOS COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΕΒΕ: Α’ Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, στις 12:00, στην έδρα της, Μενεξέδων 6, Κηφισιά, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μεταβίβαση ομολογιακού δανείου της ΑΙΑΚΟΣ ΑΕΒΕ στην εταιρεία και τροποποίηση όρων αυτού.

2. Μεταβίβαση της αρμοδιότητας από τη γενική συνέλευση στο διοικητικό συμβούλιο για την έκδοση και τροποποίηση όρων ομολογιακών δανείων σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3156/2003.

3. Τροποποίηση των άρθρων 15, 20 και 24 του καταστατικού της εταιρείας.

Εταιρικές πράξεις

Aπό σήμερα 30/01/2006 εισάγονται προς διαπραγμάτευση οι 45.500.000 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε.”, οι οποίες προέκυψαν από μετατροπή ισαρίθμων (ΚΑ) μετοχών. Από την ίδια ημερομηνία το σύνολο των εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που διαπραγματεύονται στο Χ.Α. ανέρχεται σε 45.500.000 (ΚΟ) μετοχές, με κωδικό ISIN GRS239003007 και με νέα ονομαστική αξία 0,50 ευρώ ανά μετοχή.

Διάφορα

* Με πρωτοβουλία του υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Πάνου Παναγιωτόπουλου, και ύστερα από σχετικές διαβουλεύσεις με τους κοινωνικούς εταίρους, συγκαλείται η Εθνική Επιτροπή Απασχόλησης για να εξετάσει θέματα της αρμοδιότητάς της. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του υπουργείου Απασχόλησης, αίθουσα Ευ. Γιαννόπουλου, στις 14:00.

* Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφης θα μιλήσει, σήμερα Δευτέρα και ώρα 14.30, στο επίσημο γεύμα της Ημερίδας με θέμα ”Το Μέλλον του Ασφαλιστικού Συστήματος στην Ελλάδα και ο Τρίτος Πυλώνας”, που διοργανώνεται από το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, σε συνεργασία με την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, στο ξενοδοχείο Ledra Marriot.

Το απόγευμα ο Υπουργός θα αναχωρήσει για τη Λισσαβόνα όπου θα μετάσχει στη Διεθνή Συνάντηση Κυβερνητικών Ηγετών της Microsoft (Microsoft Government Leaders Forum).

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη κύκλου εργασιών στο λιανικό εμπόριο (Νοέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v