Η ατζέντα της Παρασκευής

Οι εταιρίες Cosmote, Εκτέρ και Έμπεδος πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Επίσης, ανακοινώνεται ο δείκτης τιμών παραγωγού στη βιομηχανία Δεκεμβρίου. Ο κ. Αλογοσκούφης θα κυρήξει την έναρξη εργασιών ημερίδας.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

COSMOTE Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:30, Φραγκοκλησιάς και Γρανικού, στον πολυκινηματογράφο VILLAGE ROADSHOW, Αίθουσα 6, Μαρούσι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση του Προγράμματος παροχής δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option) και επέκτασή του σε στελέχη θυγατρικών εταιριών της Εταιρίας στο εξωτερικό.

2. Τροποποίηση του συστήματος έκτακτης χρηματικής αμοιβής των διευθυντικών στελεχών και του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρίας - Αποζημίωση λύσης εργασίας των διευθυντικών στελεχών της Εταιρίας (άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920).

3. Έγκριση σύναψης ασφαλιστικής σύμβασης για την κάλυψη αστικής ευθύνης των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των διευθυντικών στελεχών της Εταιρίας κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων, υποχρεώσεων ή εξουσιών τους, καθώς και των βασικών όρων αυτής (άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920).

4. Όροι μίσθωσης από την Εταιρία χώρων ιδιοκτησίας της ΟΤΕ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε. (ΟΤΕ estate) (άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920).

5. Έγκριση σύναψης συμβάσεων παραγώγων (ISDA) με την ΟΤΕ plc για την κάλυψη κινδύνων από τη διακύμανση των επιτοκίων, καθώς και των βασικών όρων των συμβάσεων αυτών (άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920).

6. Εναρμόνιση της παρ. 1 του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρίας με την υπ’ αριθ. 209/22.12.2005 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου χωρίς τροποποίηση του Καταστατικού λόγω άσκησης δικαιωμάτων προαίρεσης, σύμφωνα με την παρ. 9 του άρθρου 13 του Κ.Ν. 2190/1920. Κωδικοποίηση του Καταστατικού.

7. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΕΚΤΕΡ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της εταιρείας, Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 18-20, Μαρούσι, με θέματα της ημερήσιας διάταξης: 1. Αλλαγή έδρας της εταιρείας και τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού.

2. Επικύρωση εκλογής μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου..

3. Κωδικοποίηση καταστατικού.

4. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΕΜΠΕΔΟΣ Α.Ε.: Β’ Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Αμαλιάδος 15 και Καλαβρύτων, Ν. Κηφισιά Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας προς συμψηφισμό ζημιών, με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής.

2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου μέχρι του ποσού των 60 εκατομμυρίων ευρώ.

3. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας περί μετοχικού κεφαλαίου, συνεπεία της ανωτέρω μείωσης της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής και της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου και κωδικοποίηση του Καταστατικού της σε ενιαίο κείμενο.

4. Διάφορες ανακοινώσεις.

Διάφορα

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γ. Αλογοσκούφης, θα κηρύξει στις 09:30, την έναρξη των εργασιών της ημερίδας με θέμα ”Το δύσκολο 2006: έτος προκλήσεων για την Ελληνική οικονομία”, που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του υπουργείου Εξωτερικών.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού στη βιομηχανία (Δεκέμβριος).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Πωλήσεις νέων κατοικιών (Δεκέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v