Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Πραγματοποιείται στο Ναύπλιο η ετήσια Ευρω-Μεσογειακή Διάσκεψη, που συνδιοργανώνουν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και η Τράπεζα της Ελλάδος.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Διάφορα

* Στις 18:00 συνεδριάζει η Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ, υπό την προεδρία του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, Γ. Αλογοσκούφη, και με τη συμμετοχή του υπουργού Ανάπτυξης,Δ. Σιούφα, του υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, Χρ. Φώλια, και του υφυπουργού ΠΕΧΩΔΕ, Θ. Ξανθόπουλου.

* Πραγματοποιείται στο Ναύπλιο η ετήσια Ευρω-Μεσογειακή Διάσκεψη, που συνδιοργανώνουν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και η Τράπεζα της Ελλάδος.

Οικονομικά στοιχεία

- Προσωρινά στοιχεία εμπορευματικών συναλλαγών (Νοέμβριος).

Συνεντεύξεις τύπου

* Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γ. Αλογοσκούφης, παραχωρεί συνέντευξη τύπου, στις 14:00, στην αίθουσα 305 Β του υπουργείου.

* Στο πλαίσιο των εργασιών της τρίτης Ευρω-Μεσογειακής Διάσκεψης, πραγματοποιείται συνέντευξη τύπου του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), Jean-Claude Trichet, και του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Νικολάου Χ. Γκαργκάνα, στις 5:30 μ.μ., στο ξενοδοχείο Nafplia Palace (αίθουσα ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ), στο Ναύπλιο.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Πωλήσεις υπαρχουσών κατοικιών (Δεκέμβριος)

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Ιανουάριος).

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών εισαγωγών (Δεκέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v