Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Οι εταιρίες Euromedica και Notos Com, πραγματοποιούν σήμερα έκτακτες γενικές συνελεύσεις. Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών θα μεταβεί στο Λουξεμβούργο, όπου θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου και Πρόεδρο του Συμβουλίου Eurogroup, Jean-Claude Juncker, για να συζητήσει τις προτεραιότητες του Συμβουλίου Eurogroup.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

EUROMEDICA Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Λ. Μεσογείων 2-4 (Πύργος Αθηνών), Α’ συγκρότημα γραφείων, 3ος όροφος, 115 27 Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ανάκληση των αποφάσεων της από 28 Ιουνίου 2005 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρίας επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης: ”1. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου υπέρ των παλαιών μετόχων με καταβολή μετρητών καθώς και παροχή σχετικών με το θέμα εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο”. ”2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού λόγω της ως άνω αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου”.

2. Την εκ νέου έγκριση της από 28 Ιουνίου 2005 απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνελεύσεως των μετόχων για την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου υπέρ των παλαιών μετόχων με καταβολή μετρητών καθώς και παροχή σχετικών με το θέμα εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο.

3. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού λόγω της ως άνω αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου.

4. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

NOTOS COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Α.Ε.Β.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 12:00, στην έδρα της Εταιρίας, Μενεξέδων 6, Κηφισιά, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μεταβίβαση ομολογιακού δανείου της ΑΙΑΚΟΣ Α.Ε.Β.Ε. στην Εταιρεία και τροποποίηση όρων αυτού.

2. Μεταβίβαση της αρμοδιότητας για την έκδοση και τροποποίηση όρων Ομολογιακών Δανείων από τη Γενική Συνέλευση στο Διοικητικό Συμβούλιο σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3156/2003.

3. Τροποποίηση των άρθρων 15, 20 και 24 του καταστατικού της εταιρείας.

Εταιρικές πράξεις

* Σε εφαρμογή της παραγράφου 8 του άρθρου 213, του Κανονισμού του Χ.Α., οι μετοχές της εταιρείας ΠΡΟΜΟΤΑ ΕΛΛΑΣ επανεντάσσονται προς διαπραγμάτευση από σήμερα, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2006, στην κατηγορία Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης, δεδομένου ότι κατά τη συνεδρίαση της Τρίτης 10/1/2006 η τιμή κλεισίματος διαμορφώθηκε άνω του ορίου των 0,40 Ευρώ.

Διάφορα

* Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, μεταβαίνει στο Λουξεμβούργο, όπου θα συναντηθεί στις 10:30 (τοπική ώρα) με τον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου και Πρόεδρο του Συμβουλίου Eurogroup, Jean-Claude Juncker, για να συζητήσει τις προτεραιότητες του Συμβουλίου Eurogroup.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του εθνικού και εναρμονισμένου δείκτη τιμών καταναλωτή (Δεκέμβριος).

Συνεντεύξεις τύπου

Ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Χρήστος Φώλιας, πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στις 13:00 μ.μ., στην αίθουσα 305β του υπουργείου, για την πρόοδο απορρόφησης κοινοτικών προγραμμάτων 2000 – 2006.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Αποθέματα πετρελαίου.

Γαλλία

- Εμπορικό ισοζύγιο (Νοέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v