Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης αναχωρεί για τη Βιέννη, όπου θα συναντηθεί με τον Υπουργό Οικονομίας της Αυστρίας και Προεδρεύοντα του Συμβουλίου Ecofin κ. Karl-Heinz Grasser. Ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας και ο γενικός γραμματέας Σπύρος Παπαδόπουλος θα παρευρεθούν στη συνέντευξη Τύπου με θέμα ”Επένδυση για την κατασκευή νέου εργοστασίου της Παπαστράτος στον Ασπρόπυργο”.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Διάφορα

* Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης θα έχει συνάντηση στο Γραφείο του με τον πρώην Πρωθυπουργό κ. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Το απόγευμα θα αναχωρήσει για τη Βιέννη, όπου θα συναντηθεί στις 18.00 (τοπική ώρα) με τον Υπουργό Οικονομίας της Αυστρίας και Προεδρεύοντα του Συμβουλίου Ecofin κ. Karl-Heinz Grasser. Αντικείμενο της συνάντησης θα είναι οι προτεραιότητες της Αυστριακής Προεδρίας όσον αφορά τα θέματα του Συμβουλίου Ecofin.

* Ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας και ο γενικός γραμματέας Σπύρος Παπαδόπουλος θα παρευρεθούν στη συνέντευξη Τύπου με θέμα ”Επένδυση για την κατασκευή νέου εργοστασίου της Παπαστράτος στον Ασπρόπυργο”, την οποία διοργανώνει η διοίκηση της καπνοβιομηχανίας σήμερα Τρίτη (10 Ιανουαρίου 2006) και ώρα 9:30 π.μ. στο ξενοδοχείο Hilton (αίθουσα Θάλεια 4).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Χονδρικό εμπόριο Νοεμβρίου 2005

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v