Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Η Κλουκίνας - Λάππας πραγματοποιεί γ.σ. με βασικό θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών και εισαγωγή 2 δωρεάν μετοχών σε κάθε μια υφιστάμενη από μεταβολή της ονομαστικής αξίας της μετοχής (split). Γενική συνέλευση πραγματοποιεί και η Γερμανός. Συνέντευξη Γ. Αλογοσκούφη.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Εταιρικές Πράξεις

Από 09/1/2006 εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 31.135.892 νέες (ΚΟ) μετοχές της ”PROTON ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε”, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη ΑΜΚ λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση των εταιριών: ”ΑRROW Α.Ε.Ε.Χ.”, ”EΥΡΩΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ.” και ”ΕΞΕΛΙΞΗ Α.Ε.Ε.Χ.”, β) Aύξηση ονομαστικής αξίας μετοχής σε ευρώ 4,49 (από ευρώ 2,50).

Τα όρια διακύμανσης της τιμής της μετοχής μόνο για τη συνεδρίαση του Χ.Α. της 09/01/2006, ορίζονται ως εξής: +10% (και κατ’ επέκταση +20%) στην τιμή κλεισίματος της μετοχής της τελευταίας συνεδρίασης του Χ.Α. (5/1/2006): 7,34 ευρώ και -10% (και κατ’ επέκταση -20%) στην προσαρμοσμένη τιμή της μετοχής που προκύπτει λόγω της αύξησης: 6,76 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

Ι. ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ - Ι. ΛΑΠΠΑΣ A.E.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 14:00, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αλλαγή της Επωνυμίας. της εταιρίας I. ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ Ι. ΛΑΠΠΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. 2. Διαφοροποίηση της χρήσης των Κεφαλαίων που αντλήθηκαν μετά την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας που αποφασίσθηκε κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της 11/9/03. 3. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών και εισαγωγή 2 δωρεάν μετοχών σε κάθε μια υφιστάμενη από μεταβολή της ονομαστικής αξίας της μετοχής (split). 4. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

ΓΕΡΜΑΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 14:00, στο Υποκατάστημα της Εταιρίας, στον Άγιο Στέφανο Αττικής (23ο χλμ. Ε.Ο Αθηνών- Λαμίας), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μεταφορά της έδρας της Εταιρείας. 2. Τροποποίηση του περί έδρας άρθρου 2 - εδάφιο 1 του Καταστατικού της Εταιρείας και κωδικοποίηση αυτού σε ενιαίο κείμενο.

Διάφορα

* Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης θα δώσει τη σήμερα Δευτέρα και ώρα 12.00, συνέντευξη τύπου για τις προτεραιότητες της οικονομικής πολιτικής τη νέα χρονιά.

* Πρωτόκολλο συνεργασίας Πολεμικής Αεροπορίας και Πολιτικής Αεροπορίας, υπογράφεται την ερχόμενη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 200 και ώρα 11.00. Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΥΜΕ και το μνημόνιο θα υπογράψουν οι Υπουργοί Μεταφορών & Επικοινωνιών και Εθνικής Άμυνας κ.κ. Μιχ. Λιάπης και Σπ. Σπηλιωτόπουλος.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Καταναλωτική πίστη Νοεμβρίου 2005

Γερμανία

- Εμπορικό ισοζύγιο Νοεμβρίου

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών Νοεμβρίου

Αγγλία

- Τιμές κατοικιών Οκτωβρίου-∆εκεμβρίου

Ευρωζώνη

- Ομιλία Προέδρου ΕΚΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v